E-Learning programma’s bij SQA-T Kwaliteitsmanagement, advies en trainingen

Bezoek stand 22 van SQA-T Kwaliteitsmanagement tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Delen wordt enorm gewaardeerd

SINT HUBERT – Het is de eerste keer dat Annette Ermers van SQA-T deelneemt aan een beurs. Ze is al jaren werkzaam op het gebied van kwaliteit en heeft enkele jaren geleden de knoop doorgehakt om dit als zelfstandige te gaan doen.

Annette Ermers: “Landelijk gezien heb ik inmiddels al leuke referenties verzameld. Het opzetten van het managementsysteem bij Stena Line Rotterdam, is iets waar ik stiekem wel enorm trots op ben, zeker aangezien Stena Line Zweden me tegenwoordig ook om advies vraagt, dat zijn wel van die momenten om van te genieten. Ook regionaal kan ik steeds meer enorm leuke bedrijven aan mijn klantenbestand toevoegen. Ik zou geen idealist zijn als ik niet als streven had om als bedrijf een dusdanig goede naam op te bouwen, dat ik door bedrijven in een adem genoemd word met het woordje ‘kwaliteit’ en wat is er dan mooier dan dat dit in jouw eigen regio gebeurt. Daarom vind ik het belangrijk om als bedrijf nog meer zichtbaar te worden in de regio en dus ook bij de Maasvallei Beurs actief aanwezig te zijn. “

Bij SQA-T kunt u rekenen op kwalitatief bedrijfsadvies van on-SQA-T-bare waarde. Ik adviseer bedrijven bij het verbeteren van hun processen; begeleid bedrijven bij het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen volgens normen zoals ISO 9001 voor kwaliteit, ISO 14001 voor milieu en VCA (veiligheid), maar je kunt ook denken aan normen zoals GDP voor de farmacie en diverse normen vanuit de food zoals IFS, BRC en ISO 22000.

Veel bedrijven denken dat een adviesbureau voor het opzetten, implementeren en onderhouden van een managementsysteem veel te duur is. Ik denk dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn en dat uitbesteden hiervan aan een externe partij heel veel voordelen biedt en deze vertel ik u graag persoonlijk.

Naast mijn persoonlijke aanpak heb ik een mooie manier gevonden om mijn ondersteuning nog beter en nog laagdrempeliger te maken. Het afgelopen jaar ben ik samen met mijn oudste zoon volop bezig geweest met het inrichten van e-learningportalen voor bedrijven, maar ook met het ontwikkelen van e-learningmodules. Je kunt hierbij denken aan modules op het gebied van kwaliteit, zoals uitleg over hoe ISO 9001 of ISO 14001 te implementeren. Maar je kunt ook denken aan trainingen op het gebied van basishygiëne, Good Distribution Practice, Cybercrime en Robbery Awareness. Alle zaken waar ik tijdens mijn advieswerk mee geconfronteerd word, probeer ik om te zetten in online mogelijkheden om ook voor het MKB kwalitatief goed bedrijfsadvies mogelijk te maken. Op deze manier kan ik tijdens bedrijfsbezoeken ook meteen van enorme toegevoegde waarde zijn, omdat ik mij volledig kan focussen op andere zaken en zo ook daadwerkelijk verbeteringen kan realiseren.

Ook leid ik mensen op tot kwaliteitsmanager binnen bedrijven, waarbij ik online trainingen voor interne auditvaardigheden of het maken van een Root Cause Analyses inzet, om mijn tijd zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Aanbieding!
Om bedrijven wat meer bekend te maken met de mogelijkheden van zo’n e-learningportaal, heb ik een leuke actie bedacht voor deze beurs. Alle bezoekers aan mijn stand ontvangen inloggegevens, waarmee zij maar liefst drie maanden toegang hebben tot een portaal met daarin diverse toolboxmeetings opgenomen. Naast de nodige informatie die zij hier kunnen halen op het gebied van veiligheid, kunnen zij zo vrijblijvend de mogelijkheden van het online aanbieden van personeelshandboeken, werkinstructies, arbo-instructies of andere leuke trainingen aan medewerkers, bekijken.

Ik sta in stand nummer 22 en ik kijk er enorm naar uit om in ieder geval een paar mooie beursdagen te beleven en enorm veel mensen te ontmoeten. Klik hier om uw gratis toegangsbewijzen te bestellen voor de Maasvallei Business Beurs Boxmeer.

SQA-Thaal-ook-uw-iso-9001:2015
Annette Ermers
Pastoor Jacobsstraat 55A
5454 GM  SINT HUBERT

Telefoon : 06-57322211

E-mail : info@sqa-t.nl
Website : www.sqa-t.nl

Maasvallei Bedrijven

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd