Duurzame en esthetisch verantwoorde projecten bij Brakels Acoustic Solutions uit Boxmeer

Bezoek stand 36 van Brakels Acoustic Solutions en Stofferingen tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

duurzame-en-esthetisch-verantwoorde-projecten-bij-brakels-acoustic-solutions-uit-boxmeerBOXMEER – De begrippen duurzaam, esthetisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn algemene woorden, echter bij Brakels Acoustic Solutions te Boxmeer, krijgen duurzame en esthetisch verantwoorde projecten toegevoegde waarde.

Richard Brakels legt uit:

We hebben nog niet zo heel lang geleden ons productieproces logistiek aangepast zodat iedereen efficiënter kan werken in de productie en we minder afval genereren. De meeste houten frames voor onze akoestische panelen maken wij zelf, want die kennis hebben wij in huis. Echter, zodra het gaat om creatieve vormgeving laten we de componenten maken bij een lokale interieurbouwer die hier praktisch om de hoek zit. Dit scheelt een hoop extra brandstof en transportkosten, want eerder lieten wij deze componenten bouwen bij een bedrijf, hier ver vandaan.

duurzame-en-esthetisch-verantwoorde-projecten-bij-brakels-acoustic-solutions-uit-boxmeer

Het isolatiemateriaal voor onze panelen bestond eerder uit speciaal glaswol, maar omwille van het milieu, onze eigen gezondheid en een stuk kwaliteitsverbetering, zijn wij helemaal overgegaan op de toepassing met gerecyclede spijkerbroeken. Ons isolatiemateriaal voldoet aan de hoogste eisen en bestaat volledig uit gerecyclede spijkerbroeken. Een mooie bijkomstigheid is dat deze nieuwe stoffen ook makkelijker te verwerken zijn dan glaswol en de klant profiteert mee van de inkoopprijs.

duurzame-en-esthetisch-verantwoorde-projecten-bij-brakels-acoustic-solutions-uit-boxmeer

En over wol gesproken, de stoffen die wij gebruiken als afwerking voor de panelen, bestaan uit 75% gerecycled wol. En dit materiaal kunnen wij ook in alle kleuren leveren. Klanten kunnen ook nog voor andere materialen kiezen, echter kiezen de meeste toch wel voor de nieuwe gerecyclede stoffen.

duurzame-en-esthetisch-verantwoorde-projecten-bij-brakels-acoustic-solutions-uit-boxmeer

Esthetisch verantwoord:

Onze panelen dienen te zorgen voor een prettige akoestiek. Denk aan kantoorruimtes, vergaderruimtes, hallen, gangen en zelfs binnenplaatsen.  Overal waar geluidshinder voorkomen dient te worden, bieden wij dé oplossing. Daarbij zijn esthetisch vormgeving, kleurbeleving en materiaalkeuzes hele belangrijke aspecten die wij niet uit het oog verliezen. Onze panelen en oplossingen, dienen in de omgevingsruimte te passen en niet andersom. Onze montagemedewerkers komen na de oplevering van onze projecten altijd heel enthousiast terug op de zaak. Dit komt met name door de reactie van onze klanten bij oplevering. Het verschil in geluid is vaak zo groot, dat onze klanten hun beleving van onze oplossing direct kenbaar maken aan onze medewerkers. En dat voelt goed.

duurzame-en-esthetisch-verantwoorde-projecten-bij-brakels-acoustic-solutions-uit-boxmeer

In die zin kunnen wij met zekerheid zeggen dat ons bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt en dat wij oogstrelende, duurzame en esthetisch verantwoorde producten maken.

Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 staan wij op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer om mede exposanten en bezoekers kennis te laten maken met onze producten en diensten. Wij vinden het belangrijk om ons als regionaal bedrijf te laten zien op deze beurs. Het is altijd leuk om oude bekende tegen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Brakels Stofferingen BV
Brakels Acoustic Solutions BV

Heinz Moormannstraat 1d
5831 AS BOXMEER

Telefoon : 0485-573909

E-mail :    info@brakels.nl
Website : www.brakels.nl

Lees hier eerdere artikelen over Brakels Stofferingen en Acoustic Solutions op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.