Duurzaamheid als inzet voor nieuwe marketingcampagne

Bart Ebben zet in op duurzaamheid in nieuwe marketingcampagne

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MALDEN – Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot uit Malden draagt de circulaire economie een warm hart toe. Het moderne demontagebedrijf zet derhalve met de nieuwe marketingcampagne ‘Rij groener met gebruikte onderdelen” in op duurzaamheid.

Elektrische auto’s zijn volop in opkomst, maar zijn slechts ten dele een oplossing voor het verduurzamen van de automotive industrie. Zeker op de korte termijn moet een oplossing in het anders omgaan met bestaande auto’s gezocht worden. Onderdelen demonteren en hergebruiken is daarbij de meest duurzame oplossing. Waarom zou je immers goede onderdelen weggooien met alle milieuschade van dien? Bovendien hoeven er door hergebruik minder onderdelen opnieuw geproduceerd worden dat de duurzaamheid ten goede komt.

Wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, gaat daarom groener rijden met gebruikte onderdelen luidt de nieuwe marketingcampagne.

Onderdelen- en Autobedrijf Bart Ebben
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen. Met deze kernwaarden wordt in beide bedrijven onder één dak gewerkt. Onze missie bestaat uit het vertalen van onze kennis en ervaring naar eerlijke oplossingen die onze klanten blij maken. Daar worden wij dan weer blij van en dat vinden wij weer heel belangrijk. Aan de basis van al onze activiteiten rond de auto ligt onze slogan: Bart Ebben houdt u op weg! Daarom werken er bij ons alleen mensen die passie hebben in wat ze doen, zodat u als klant een optimale service ervaart.

Duurzame toekomst door te investeren in onderwijs
Bart Ebben vindt het belangrijk dat de toekomstige vakmensen in de automotive branche een gedegen opleiding krijgen en stelt hiervoor een elektrische auto ter beschikking aan het ROC. De elektrische auto vraagt zo zijn specifieke benadering en werkwijze. Het is dan ook van groot belang dat de leerlingen praktijk ervaring kunnen opdoen. Met deze auto wordt daadwerkelijk de mogelijkheid geboden om aan de auto te sleutelen. Bart Ebben hoopt dat mede door de inzet van dit soort up-to-date leermiddelen meer jongeren voor het autotechnische vak zullen kiezen.

Lees hier eerdere artikelen over Bart Ebben.

Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot

Sluisweg 18marketingcampagne-duurzaamheid-bart-ebben
6581 KA Malden

Telefoon : 024-3570310
Fax : 024-3570329

E-mail : info@bartebben.nl
Website : http://bartebben.nl

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.