Duijd Fiscalisten uit Bemmel komt naar Boxmeer om fiscaal advies te geven

BEZOEK STAND 38 VAN DUIJD FISCALISTEN TIJDENS DE MAASVALLEI BUSINESS BEURS BOXMEER 2018

duijd fiscalisten bemmel dennis heijminkBEMMEL – Duijd Fiscalisten uit Bemmel is expert op het gebied van fiscaal advies. Niemand wil teveel belasting betalen na een correcte belastingaangifte, dus is het altijd goed om één van de Duijd fiscalisten in te schakelen bij twijfel.

Duijd Fiscalisten werkt voor zelfstandig ondernemers, MKB bedrijven en Internationale Multinationals. En ook voor overheden, non-profit instellingen en particulieren. Daarnaast werkt Duijd Fiscalisten samen met accountantskantoren, administratiekantoren en boekhoudfirma’s. Dus overal waar fiscale vraagstukken liggen, geeft Duijd Fiscalisten raad met passende antwoorden en professionele oplossingen. Niet voor niets is Duijd Fiscalisten ook lid van het Register Belastingadviseurs.

Het zestallige team van Duijd Fiscalisten bestaat uit deskundige vakmensen die gezamenlijk zorgen voor fiscaal advies en belastingbesparing. Het team is op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving, betreffende alle soorten belastingzaken, waaronder ook btw advies, estate planning en bedrijfsoverdrachten.  Al deze ervaringen en wijsheden dragen ook bij aan aantrekkelijke tarieven voor de klanten. Elke klant staat voor Duijd Fiscalisten centraal, dus vooraf weten klanten altijd waar ze aan toe zijn en komen nooit voor nare verrassingen te staan, achteraf.

Het is voor fiscalist en mede-eigenaar Dennis Heijmink de tweede keer dat zijn bedrijf deelneemt aan de Maasvallei Business Beurs Boxmeer. Duijd Fiscalisten is dan wel gevestigd in Bemmel, maar heeft ook relaties en klanten in het Land van Cuijk en Boxmeer. Daarbij is het bedrijf sinds 2013 al lid van Maasvallei Bedrijven en wordt het bedrijfsnieuws goed bijgehouden. Dus de betrokkenheid met de regio staat ook hoog in het vaandel.

Het team van Duijd Fiscalisten staat op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 38. Bezoekers voor de beurs kunnen hier hun gratis kaartjes bestellen of eventueel zelf als exposant meedoen aan deze beurs.

Indien u op voorhand al fiscaal advies nodig heeft voor uw situatie, staat het team helemaal voor u klaar.

D.C.H. (Dennis) Heijmink RB
dennis@duijdfiscalisten.nl

J. (Jan) van Esch RB
jan@duijdfiscalisten.nl

H.J. (Remco) Siegers RB
remco@duijdfiscalisten.nl

E.R.M. Erik Verkuijlen RB
erik@duijdfiscalisten.nl

M. (Monique) Vonk – van Kampen
monique@duijdfiscalisten.nl

Duijd Fiscalistenduijd fiscalisten bemmel
Houtakker 36
6681 CW Bemmel

Telefoon : 0481-820998

E-mail : info@duijdfiscalisten.nl
Website : www.duijdfiscalisten.nl

Print Friendly, PDF & Email