Drs. Mark Theelen van Succes en Geluk Nu uit Nijmegen aan het woord over verbeteringen

succes en geluk nu drs Mark theelen
Delen wordt enorm gewaardeerd

NIJMEGEN – Als het uitdagende bedrijfsleven u met enige regelmaat tegenzit of wanneer u heel ambitieus bent, is het beslist de moeite waard om uw problemen voor te leggen aan Drs. Mark Theelen van Succes en Geluk Nu uit Nijmegen. Deze ervaren organisatie- en prestatiepsycholoog heeft een uniek concept waarmee u heel snel verbeteringen door gaat voeren op basis van uw huidige talenten, ervaringen en competenties. Het behalen van uw doelstellingen gaat u duurzaam beter af.. met minder moeite.

De werkwijze van Drs. Mark Theelen is heel eenvoudig en dat maakt zijn concept heel uniek. In een kort maatwerktraject maakt u de methode eigen waardoor u blijft doorgroeien. Zonder onnodige diepgravende interviews, richt de succes-en-geluks-coach zich op focus, ontspanning en rendement vanuit uw huidige situatie. Aan de hand van een sportieve ervaring, gaat u zich als ondernemer focussen op rendement, samenwerking, probleemoplossing en ongemakken. Door het focussen ontstaan snelle verbeteringen in de processen.

Wat voor de individu geldt, geldt ook voor teams binnen organisaties. Denk aan problemen die kunnen ontstaan door hoge werkdruk, stress, onderbezetting of andere ongemakken die de teamprestaties beïnvloeden. Juist door te focussen op vertrouwen in verbeteringen ontstaat direct flow in samenwerkingen en teamprestaties.

Drs. Mark Theelen studeerde Bedrijfspsychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in de jaren 80. Na een mooie carrière als psycholoog en sportcoach werd het in 2010 tijd om een eigen onderneming te beginnen op het gebied van leiderschap en teamcoaching.

Indien u Succes en Geluk voor uzelf, uw onderneming of uw team wilt ervaren, neem dan gerust contact op met Drs. Mark Theelen voor een succesvolle afspraak.

Succes en Geluk Nusucces en geluk nu mark theelen
Drs. Mark Theelen
Nimrodstraat 91
6531LD Nijmegen

Telefoon : 06-38702514

E-mail : info@succesengeluk.nu
Website : www.marktheelen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd