Drie avonden gezellig netwerken tijdens de Bitterballenborrel op de Maasvallei Expo te Venray

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MAASVALLEI – BitterBallenBorrel is het “ondernemersplein” van Nederland. Dit dankzij meer dan 100.000 zakelijke deelnemers die regelmatig in hun eigen regio bij elkaar komen om te netwerken, kennis te delen en zakelijk te sparren. BitterBallenBorrel® is sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland met jaarlijks meer dan 300 zakelijke borrels op meer dan 25 verschillende B2B locaties. Dit biedt ondernemers, directieleden en managers de mogelijkheid om in een informele sfeer met elkaar te netwerken.

Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 organiseren wij speciaal drie avonden lang een gezellige Bitterballenborrel tijdens de Maasvallei Expo 2017, in de Evenementenhal te Venray. Als u de plattegrond bekijkt kunt u ons vinden op het Horecaplein.

Om van de beurs een groot succes te maken gaan we al onze zakelijke relaties uitnodigen om de Maasvallei Expo vanaf 14:00 uur, uitgebreid te bezoeken en vanaf 19:00 uur gezellig te gaan netwerken tijdens één van de Bitterballenborrels op het horecaplein. Wees welkom, beUnited.

Volg ook de Bitterballenborrel op Facebook. (Foto’s Bitterballenborrel Breda en Venray)

beUnited coöperatie U.A. 

Kortrijk 26
3621 LX Breukelen

Telefoon : 06-12367852

E-mail : info@beunited.nl
Website : www.beunited.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.