Doe niet je best om erbij te horen, als je geboren bent om uit te blinken

Doe niet je best om erbij te horen, als je geboren bent om uit te blinken.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

erbij te horen

BOXMEER – Doe niet je best om erbij te horen, als je geboren bent om uit te blinken. – Onlangs bezocht Nadia van den Heuvel de Open Coffee netwerkbijeenkomst in het Lion Center Boxmeer, om haar bedrijf Ictoria BV onder de aandacht te brengen bij de Maasvallei bedrijven.Als een jonge onderneming in Boxmeer met de focus op IT, bezoeken wij met plezier de #Maasvallei Business Beurs. Wij – als #Ictoria B.V. – zetten ons graag in voor duurzame inzetbaarheid van getalenteerde mensen en zien deze beurs als een unieke kans om onze hoogwaardige IT – dienstverleningen en #gediplomeerde medewerkers met een voormalige afstand tot de arbeidsmarkt te verbinden met ondernemend Nederland. #Sociaal #hoogwaardige IT is een vak en dat beoefenen wij in een sociaal jasje. Wij hopen u allen te ontmoeten op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 op de #Maasvallei Business Beurs in Boxmeer en kijken er erg naar uit om kennis met u te mogen maken.

Beursorganisator Michel Hovenkamp gaat ook graag bij de ondernemers langs om persoonlijk de entreekaartjes te overhandigen.

Bent u op voorhand al nieuwsgierig en wilt u vóór de beurs al kennis met ons maken? Neem dan gerust een kijkje op www.ictoria.nl of kom langs voor een kopje koffie aan de Koorstraat 53 in Boxmeer. Wij heten u graag van harte welkom!

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*