Doe Dag Land van Cuijk Maasduinen On Stage

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Doe Dag Land van CuijkDoe Dag Land van Cuijk – In vervolg op het Beroepenfeest Land van Cuijk Maasduinen On Stage op 16 mei vond op 6 juni de On Stage Doe Dag plaats. Bijna 900 On Stage leerlingen gingen op pad om werkbezoeken af te leggen bij de beroepsbeoefenaren in de regio waar ze op het beroepenfeest een match mee hebben gemaakt. Zo’n 250 beroepsbeoefenaars van ruim 120 grote en kleine bedrijven en organisaties uit de regio hadden een mooi programma in elkaar gezet met een afwisseling van kijken en doen. In totaal zijn er meer dan 2000 matches gemaakt bij On Stage.

Doe Dag Land van Cuijk Maasduinen On Stage

De projectleider en mentoren van de organiserende scholen van On Stage, het Merletcollege, Metameer en Elzendaalcollege bezochten zoveel mogelijk matches. Ze troffen er gemotiveerde vmbo leerlingen en enthousiaste professionals aan. “Prachtig, zoveel leerlingen met ‘sterretjes in hun ogen’: degenen die echt nieuwsgierig en gemotiveerd zijn. Voor hen doen we dit en onder deze jongeren vinden de bedrijven hun toekomstige collega’s en medewerkers!”, zegt projectleider Sandra Reuvers.

Doe Dag Land van Cuijk

“We zagen glunderende meisjes op de heftruck bij Essity en geconcentreerde gezichten bij Van Haren, waar 6 organisaties uit de installatietechniek samenwerkten om een goed beeld te geven van alle mogelijkheden in de branche”. Leuk om te zien dat zowel als jongens als meisjes meeliepen bij de apotheken in Gennep, basisschool de Waai in Cuijk en MGG in Bergen.

Beroepsbeoefenaars

Van verhuizer tot kok, van huisarts tot lasser, van kapper tot hovenier en alles daartussen. Beroepsbeoefenaars uit het Land van Cuijk en Maasduinen hebben er veel werk van gemaakt om de leerlingen op een leuke manier te laten ervaren wat het beroep van hun keuze inhoudt.

Contactgegevens projectleider:
Sandra Reuvers
Telefoon: 06-517 23 053

E-mail : mail@landvancuijkmaasduinenonstage.nl
Website : www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl

Om de contacten te onderhouden met het bedrijfsleven is On Stage heel actief in de regio van het Land van Cuijk en omstreken. On Stage staat dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 van 16:00 uur tot 21:00 uur op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 4. Wees welkom om kennis te maken met On Stage. U kunt gratis parkeren, de beurs gratis bezoeken en gratis genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.