Digitaal beeldmateriaal laat u door Bona Pictura uit Cuijk vastleggen.

Bona Pictura! Steengoed in het maken van mooie foto's die passen bij de beleving van de klant.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

digitaal-beeldmateriaalCUIJK – Fotograaf John Smits van Bona Pictura uit Cuijk helpt bedrijven met het vastleggen van hun digitaal beeldmateriaal. Professioneel beeldmateriaal wekt online veel vertrouwen en houdt bezoekers van websites langer op de site. Duidelijke foto’s van producten, diensten, medewerkers, belevingen en omgevingen zijn gewoonweg heel belangrijk voor de hele beeldvorming.

Digitaal beeldmateriaal zegt veel over een organisatie. En daar komt Bona Pictura in beeld, want wij zijn steengoed in het maken van mooie foto’s die passen bij de beleving van de klant. Daarnaast beheersen wij de allerlaatste technieken op het gebied van digitaal beeldmateriaal. Denk aan virtuele tours met 360 graden foto’s, daarmee kun je als het ware online door ruimtes, omgevingen en gebieden wandelen. Helemaal interactief zelfs. Met onze drone kunnen we foto’s, video’s en impressies vanuit de lucht maken voor de optimale beleving. En, we maken koppelingen met Google streetview waardoor bedrijven nog beter gevonden worden in de zoekmachine. Kortom, laat ons meedenken met uw digitale beeldmaterialen voor de mooiste en beste resultaten.

Om zelf ook goed in beeld te blijven bij de ondernemers in de regio zit Bona Pictura in het team van de Open Coffee Maasvallei en staan we  woensdag 6 en donderdag 7 november 2019 van 16:00 uur tot 21:00 uur op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 61. Tijdens de beurs maak ik gratis foto’s voor exposanten, bezoekers, sponsoren, sprekers en van het geheel. Wees welkom om ons te bezoeken tijdens de beurs. Bezoekers kunnen gratis parkeren, kunnen de beurs gratis bezoeken en kunnen gratis genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Indien u op voorhand graag meer wilt weten over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bona Pictura

Kattedoorn 5
5432 BM Cuijk

Telefoon – 06-19392568

E-mail : john@bonapictura.nl
Website : www.bonapictura.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.