DeStieR gaat brullen in de gemeente Cuijk!

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – De eerste editie van Dé nieuwe Cuijkse Krant DeStieR komt volgens plan volgende week vrijdag 13 september uit! Boordevol nieuws, interviews, columns, sportberichten, informatie van ondernemers en heel veel achtergrondverhalen in deze nieuwe krant voor en door inwoners van de gemeente Cuijk.

Bekende Cuijkenaren schrijven regelmatig een eigen column, zoals raadslid Rob Poel over de politiek en aanverwante zaken en Erik Janssen over toerisme en recreatie. Andere columnisten zijn onder meer Laura de Kinkelder, Geert Arts (sport) en Betty Letemahulu.

Redactionele spil van De StieR is Jos Janssen uit Cuijk, oud-onderwijzer en oud-wethouder, maar tegenwoordig een betrokken freelance journalist: hij heeft ook een eigen column en levert elke uitgave enkele lezenswaardige achtergrondartikelen en interviews.

DeStieR is de tweede huis-aan-huiskrant van uitgever Ron Bäumler van het Grafisch Huis en verschijnt tweewekelijks huis aan huis in de hele gemeente Cuijk.

Bijna drie jaar geleden nam deze uitgever het initiatief samen met journalist Henk Baltussen voor een nieuwe krant in gemeente Boxmeer: DeBoK.

Nu drie jaar na de oprichting is DeBoK een succesvolle krant, die verder is uitgebreid en geprofessionaliseerd. Zo komt deze krant ook uit in de gemeente Sint Anthonis.

DeBoK valt om de twee weken in de brievenbus van ruim 18.000 huishoudens. Bij deze uitgave zijn inmiddels meerdere (nieuwe) medewerkers nauw betrokken om er elke keer weer een prachtige krant van te maken. De redactionele leiding is sinds twee jaar in handen van Twan Dohmen.

Nieuwtjes, tips en persberichten voor DeStieR kunnen gestuurd worden naar: redactie@decuijksekrant.nl. Het redactieadres voor DeBoK is: redactie@deboxmeersekrant.nl

Een huis-aan-huiskrant bestaat bij de ‘gratie’ van de ondernemers. Advertenties kunnen gestuurd worden naar: advertentie@decuijksekrant.nl

Ook namens de Maasvallei Bedrijven, wensen wij de organisatie van DeStier heel veel succes met de nieuwe krant voor de gemeente Cuijk.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*