De voordelen van prefab schoorstenen op een rijtje

Bezoek stand 18 van Exclusieve Schoorstenen tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

EDE – De vraag naar prefab schoorstenen groeit explosief. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie; met de innovatieve prefab schoorstenen van Exclusieve Schoorstenen uit Ede beschikt u altijd over de schoorsteen van de toekomst.

Ideaal voor architecten die met grote ontwerp vrijheid willen werken. Dé uitkomst voor aannemers en bouwbedrijven die de meest effectieve manier zoeken om schoorstenen te plaatsen. De schoorstenen zijn door de aannemer zelf makkelijk te plaatsen. Prefab schoorstenen zijn goedkoper dan gemetselde schoorstenen, ze zijn lichter, passen naadloos en zijn niet van echt te onderscheiden.

Dus door goed na te denken over duurzaamheid heeft Exclusieve Schoorstenen een duurzame schoorsteen ontwikkeld voor zowel passieve als energiezuinige woningen en geschikt voor alle soorten kapconstructie. Bovendien wordt het product in de fabriek in Ede kant en klaar geproduceerd door eigen medewerkers.  De levertijden zijn kort en serie matige aantallen kunnen door voldoende productiecapaciteit prima worden geleverd.

Kees Blankestijn: “Ik kom graag bij architecten, aannemers en bouwbedrijven langs om advies te geven over ons mooie product.” “We werken landelijk en zoeken ook aansluiting in de regio Maasvallei om ons bedrijf onder de aandacht te brengen en om onze prefab schoorstenen te laten zien.”

Exclusieve Schoorstenen biedt ook een ruim assortiment in schoorsteenkappen en platen van diverse materialen en ontwerpen.

Wilt u meer informatie over duurzame prefab schoorstenen? Neem dan gerust contact met ons op.

“Exclusieve Schoorstenen staat op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018. Tijdens de beurs kunt u onze schoorstenen met eigen ogen zien en bewonderen. Download hier uw gratis toegangsbewijs om ons te bezoeken. Raadpleeg hier de plattegrond en hier de lijst van interessante mede exposanten

Exclusieve Schoorstenen BVexclusieve-schoorstenen-uit-ede
Kelvinstraat 33
6716 BV Ede

Telefoon : 085 486 7690

E-mail : info@exclusieveschoorstenen.nl
Website : www.exclusieveschoorstenen.nl

Volg Exclusieve Schoorstenen ook op Facebook!

Maasvallei Bedrijven

Print Friendly, PDF & Email