De Slaapmeesters zijn klaarwakker tijdens de business beurs Boxmeer

Bezoek ons tijdens de beurs om kennis te maken met ons bedrijf, onze slaapkamerproducten en ons team. Het bed is gespreid en de koffie staat klaar.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Klaarwakker – De Slaapmeesters zijn ambachtelijke vaklieden uit de regio die matrassen, toppers en boxsprings met de hand produceren in Oploo. Deze slaapkamerproducten bestaan uit verschillende componenten, zodat klanten zelf hun ideale boxspring combinatie kunnen samenstellen. Deze op maat gemaakte slaapkamerproducten zijn van hoge ergonomische waarde, hebben de hoogste kwaliteit aan materialen en zijn tegen een relatief lage prijs verkrijgbaar.

Persoonlijke aandacht

Mensen die aan een nieuw bed toe zijn, of streven naar een betere nachtrust, doen er verstandig aan om een kijkje te nemen in de showroom van de Slaapmeesters in Oploo. Want, in de showroom van de Slaapmeesters kunnen de mensen zelf kennis maken met de materialen, stoffen en kleuren. Er is persoonlijke aandacht voor de slaaphouding, het slaapcomfort, specifieke wensen en de afmetingen voor een optimale nachtrust.

Klaarwakker op de Business beurs Boxmeer

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019, presenteren de Slaapmeesters zich persoonlijk op de business beurs Boxmeer in stand nummer 35. De gezamenlijke doelstelling van de Slaapmeesters is, om tijdens de beurs kennis te maken met bezoekers en de collega exposanten. “Wij vinden het belangrijk om meer naamsbekendheid voor ons bedrijf te genereren, wij willen graag persoonlijk vertellen aan de ondernemers wat wij doen. En, wij nemen een mooie boxspring mee naar de beurs, zodat de mensen ook zelf de kwaliteit van onze producten kunnen ervaren.”

Bezoekers zijn welkom

Bezoek ons tijdens de beurs om kennis te maken met ons bedrijf, onze slaapkamerproducten en ons team. Het bed is gespreid en de koffie staat klaar. Bezoekers kunnen het digitale entreebewijs opslaan op de mobiele telefoon of printen, voor gratis toegang tot de beurs.

klaarwakker

De slaapmeesters zijn onlangs ook nieuwspartner geworden bij de Maasvallei Bedrijven, om goed in beeld te komen bij de andere bedrijven en ondernemers in de regio’s langs rivier de Maas.

De Slaapmeesters
Holtmeulen 3a
5841 BX Oploo

Telefoon : 0485-209003

E-mail : info@deslaapmeesters.nl
Webmail : www.deslaapmeesters.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*