De Pianist Ron Keeris zorgt voor sfeervolle achtergrondmuziek

Bezoek de stand van De Pianist en Imagination Music tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – De Pianist, Ron Keeris uit Oeffelt, verzorgt ook dit jaar weer, de gezellige  achtergrondmuziek tijdens de business beurs Boxmeer. Hiermee zal Ron tevens de culturele sector vertegenwoordigen met zijn Good Mood Band, Imagination Music.

Het zijn uitdagende tijden voor professionele muzikanten die vaak moeten opboksen tegen hobby bands die tegen eten, drinken en reiskosten optreden. Toch weten Ron en zijn band zich al jarenlang te onderscheiden door ervaring, sfeer, gezelligheid, ambiance en entertainment. En niet alleen Achtergrondmuziek, want de Brabantse Ron Keeris is naast achtergrond muzikant ook professioneel pianist, arrangeur en pianoleraar. “Het muzikale heeft hij met de paplepel meegekregen van zijn opa en vader. ” Ron is geboren en getogen in Breda en in zijn tienerjaren in Boxmeer komen wonen met het gezin.

ron-keeris-zorgt-voor-sfeervolle-achtergrondmuziek

Qua voorbereiding is het altijd goed om de locatie vooraf te bekijken en was het logistiek niet handig om voor zo’n kort bezoek te sjouwen met zo’n zware piano. En dan doet zo’n gitaar het ook goed op de foto, toch? Ron en zijn band Imagination Music, zijn in te huren voor feesten, bruiloften, partijen, beurzen, bijeenkomsten en speciale gelegenheden waar men passende live muziek bij wil hebben. Juist ook door jarenlange live ervaring kan de band met de muziek ook een stukje extra sturing geven aan de sfeer.

ron-keeris-zorgt-voor-sfeervolle-achtergrondmuziek

Beluister de Achtergrondmuziek van Ron Keeris en Imagination Music tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019, bekijk de plattegrond en de lijst van de andere exposanten.

“Ik heb twee jaar geleden al aansluiting gezocht bij Maasvallei Bedrijven om meer naamsbekendheid te krijgen in de regio Land van Cuijk en Boxmeer. Ik ben gediplomeerd pianoleraar en geef pianoles aan kinderen, volwassenen en ouderen in de leeftijd van 6 tot 99 jaar. De lessen geef ik bij mij thuis aan de vleugel of bij de leerlingen thuis op hun eigen piano. Vandaag de dag zit ik nu 34 jaar in het vak en speel alle soorten genres. Modern, klassiek, jazz, pop, rock, blues en al of niet ondersteunend met mooie improvisaties.”

De Pianist
Ron Keeris
Dorpsstraat 12a
5441 AC Oeffelt

Telefoon : 06-36491167

Website : www.depianist.com
Volg De Pianist ook op Facebook
E-mail : info@depianist.com

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.