De gezonde eigenschappen van de Zon

Laat Son Project de zon voor u vangen

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – Zonder onze superster de Zon, zou er geen leven mogelijk zijn op onze planeet moeder aarde. De zon zorgt al duizenden jaren voor mensen, dieren, bomen, planten en micro organismes. De zon regelt ons dagritme, zorgt voor vitamine D, daglicht, warmte en heeft zelfs invloed op onze stemming en de conditie van onze botten, haren en tanden.

De zon geeft dagelijks een onuitputtelijke bron energie waar je altijd op kunt rekenen.

Deze zonne-energie is een cadeau uit ons universum, dat altijd aanwezig is, waar je niets voor hoeft te betalen en gratis van kunt genieten.

Doordat de planeten in ons zonnestelsel om de zon heen draaien, hebben we te maken met seizoenen, zonne-uren en dag en nacht. ’s Nachts en in de winter hebben we extra energie nodig van industriële energiecentrales. Deze energiecentrales geven milieu onvriendelijke stoffen af die slecht zijn voor het klimaat en onze gezondheid.

Onze voorouders hebben vanaf het begin van de mensheid tot de industriële revolutie, gewoond, geleefd en gewerkt van de lucht, de aarde en de zon. Hun nalatenschappen aan de volgende generaties zijn naar eer en geweten altijd van duurzame aard geweest.

De visie van Son Project draait ook om nalatenschap. De insteek is niet van, we moeten van het gas af omdat, maar juist van, hoe kunnen we de gratis energie van de zon duurzaam benutten?

zon
“Een mooie vakantiefoto van mijn kinderen met de ondergaande zon, en een ondergaande zon betekent een opkomende zon voor een ander aan de andere kant van onze aarde. Een oneindige bron van licht en warmte, hoe bijzonder is dat?”

De combinatie van zonnecollectoren en zonnepanelen kunnen vandaag de dag ruim voldoende voorzien in de energiebehoeftes van huishoudens, instellingen en bedrijven. De energie uit zonnecollectoren en zonnepanelen wordt gratis en voor niets geleverd door de zon. Energie voor later, de nachten en de winters, kan worden opgeslagen in warmwaterboilers en accu’s waar de extra energie kan worden ingeschakeld.

Voor de aanschaf van deze duurzame producten, materialen en toebehoren die gratis energie opleveren, ligt grondig en kundig advies ten grondslag.

En daar komt Son Project in beeld, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.

Aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen berekent Son Project uit, wat er allemaal nodig is om te kunnen voorzien in de toekomstige gratis energiebehoeftes.

In de berekeningen wordt ook opgenomen welke subsidies, belastingvoordelen en regelingen er zijn om fors te kunnen besparen op de aanschafprijs en de terugverdientijd voor het hele project, zo kort mogelijk te houden.

Son Project Duurzame Energie en Bouw

Sonja Jilisen
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Mobiel : 06-510 87888

E-mail : info@sonproject.nl
Website : www.sonproject.nl

Son Project is nieuwspartner bij Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd