De Boxmeerse ondernemer Toon Zeegers aan het woord

Bezoek stand nummer 57 van Zeegers Expeditie op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – De Boxmeerse ondernemer Toon Zeegers runt samen met zijn compagnon Ted van Eldik een Internationaal expeditiebedrijf in Heijen. Zeegers Expeditie is een breed en veelzijdig bedrijf, want ze verhuren op grote schaal opslagruimtes en verzorgen nationale en internationale transporten door heel Europa.

MeerBox Selfstorage:
Toon Zeegers: “Sinds vorig jaar hebben wij met veel succes ook een selfstorage bedrijf opgericht op bedrijventerrein ’t Leucker in Boxmeer. Bij MeerBox kunnen particulieren en bedrijven veilig en flexibel opslagruimte huren tegen een vaste lage prijs.

Wereldwijd:
Met ons bedrijf Zeegers Special Services BV verzorgen wij wereldwijde transporten voor diverse sportevenementen. Denk aan Moto GP, beurzen en evenementen over de hele wereld. Deze transporten zijn vrij specifiek en dan heb je te maken met transport via zeevracht en luchtvracht. Wij ontzorgen onze klanten van A tot en met Z met hun wereldwijde transportwensen.

Maasvallei Beurs:
Woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 staan wij met onze bedrijven op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018 in stand nummer 57. Wij zijn al een poosje aangesloten bij Maasvallei Bedrijven en dit wordt onze tweede beurs. Zoals u op de foto kunt zien, wilde ik de beurslocatie persoonlijk even zien van te voren. Ik ben zeer content met de opzet, aanpak en de inhoud van deze beurs en geef het twee duimen. Ik kan elke Boxmeerse ondernemer aanraden om ook mee te doen aan deze beurs, of op z’n minst deze beurs te komen bezoeken.

De Boxmeerse ondernemer Toon Zeegers geeft het Maasvallei Beursconcept niet één, maar zelfs twéé duimen.

Duurzaam ondernemen:
Daar waar we kunnen proberen we zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Indien mogelijk zetten wij onze vrachtwagencombinaties en containers op de trein. Via Duitsland, gaan veel van onze transporten op het spoor naar verschillende plaatsen in Europa, want dat scheelt een hoop brandstof, tijd en co2 uitstoot. Bovendien, komen onze chauffeurs uitgeruster aan op de eindbestemming.

Ik rijd sinds vorig jaar meer dan 45000 duurzame kilometers per jaar in onze Tesla model S voor de zaak. Een bewuste keuze want deze wagen rijdt volledig elektrisch en levert zijn geld dubbel en dwars op bij elke kilometer. Er zijn genoeg plaatsen waar ik onderweg de wagen kan opladen, dus mijn routes zijn prima in te plannen én, ik arriveer altijd op tijd. Ik vind het ook heel gaaf dat Tesla zelf ook op de Maasvallei Beurs staat in stand nummer 48.”

Neem voor vragen over de bedrijfsdiensten gerust vrijblijvend contact op met Zeegers Expeditie uit Heijen.

ZEEGERS Expeditie
De heer Ted van Eldik
De heer Toon Zeegers

De Groote Heeze 6a
6598 AV Heijen

Telefoon 0485-820280

E-mail :    info@zeegersexpeditie.nl
Website : www.zeegers-expeditie.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.