De Bitterballen vallen goed in de smaak op de nieuwe locatie in Boxmeer

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – Afgelopen week was er weer een super gezellige Bitterballenborrel in Restaurant De Witte Brug aan de Sint Anthonisweg 63 in Boxmeer. Naast de bitterballen vallen ook de nieuwe locatie en de inhoud van het programma goed in de smaak bij de bezoekers.

Tijdens de afgelopen twee netwerkbijeenkomsten hebben we het samen gehad over Acquisitie en The Match!

En wat blijkt? Ondernemers hebben op het gebied van acquisitie al heel veel overeenkomsten met elkaar en meer dan je op de eerste instantie zou verwachten, omdat ze tegen dezelfde uitdagingen aanlopen.

En, als ondernemers samen aan tafel op zoek gaan naar de The Match, blijkt dat iedereen al snel een leuke klik met elkaar heeft, waardoor de gesprekken ook een heel serieus en intensieve inhoud gaan krijgen.

De foto’s spreken voor zich en iedereen heeft overeenkomsten met elkaar, samen gelachen en complimenten over en weer gegeven. De perfecte Match!

Acquisitie + The Match = Draagvlak om een zakelijke band op te bouwen. Daarom gaan we de komende netwerkbijeenkomst kennis- en informatie uitwisselen onder leiding van wederom vijf tafelvoorzitters. Het thema is daarom Exchange your Knowledge!

Namens de organisatie willen wij Kathelijn van Dongen, van Natuurlijk bij Kaat bedanken voor haar bedrijfspresentatie over het reptielenbrein en haar prachtige visie over de vrouw. Verander de vrouw, en het gezin verandert vanzelf mee!

Onze dank gaat ook uit naar de vier tafelvoorzitters – Erik Hendriks – Hoveniersbedrijf Erik Hendriks – Guus Loesberg – Business Director Eyewatch Security Group BV en EWS Solutions BV – Marc Oudenhoven – Managing Director Mar-Oil BV en Mark Theelen – Executive Coach voor CEO’s.

De volgende Bitterballenborrel vindt plaats op donderdag 18 oktober 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur. Klik hier om u aan te melden.

Locatie:
Restaurant de Witte Brug
Sint Anthonisweg 63
5831 AD BOXMEER

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op donderdag 18 oktober van 17:00 uur tot 20:00 uur bij Restaurant de Witte Brug in Boxmeer.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd