Dave Aben: ‘Wij verzorgen alle tastbare vormen van reclame’

aben-reclame-cuijk-dave-aben-portretfoto-showroom-maasvallei-netwerk

aben-reclame-cuijk-dave-aben-portretfoto-showroom-maasvallei-netwerkCUIJK  Aben Reclame doet op 21 en 22 juni mee aan de Netwerkbeurs in Cuijk. “Ons bedrijf verzorgt alle tastbare vormen van reclame. Van gevel tot lichtreclame, maar ook op de transportauto’s van bedrijven zoals Nabuurs Logistics en supermarkt Jan Linders”, zegt directeur Dave Aben.

Het Cuijkse bedrijf is erg maatschappelijk betrokken. Bij onder andere Cuijk on IceVoetbalvereniging JVC en Copa del Agatha.”Samenwerken is voor ons belangrijk, omdat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Bovendien is het van belang om elkaar regelmatig te spreken en dan komt van het één het andere wel weer.”

“Zichtbaarheid draagt namelijk bij aan de herkenning van bedrijven”, vertelt Aben. “Ik zit nu zo’n 27 jaar in het vak en Aben Reclame is opgericht in het jaar 2000. In 2004 zijn we naar Cuijk gegaan om ons te vestigen op Industrieterrein De Beijerd en ’t Riet. In 2010 hebben wij onze vestiging in Sint Oedenrode  geopend. We tellen 14 medewerkers.”

Langs de sportvelden, aan snelweg A73: Aben Reclame zet bedrijven in de picture. Zo werden onlangs zeeconttainers ingezet om Bedrijventerrein Laarakker in Haps te promoten. De containers zijn beplakt met reclame om nieuwe bedrijven warm te krijgen om zich te vestigen op Laarakker.

Bezoek ook onze website www.abenreclame.nl om te zien wat we allemaal nog meer voor u kunnen betekenen.

Aben Reclame Cuijk – Sint-Oedenrode
Laagveld 15
5431 NX Cuijk

Telefoon : 0485-331352

E-mail :     info@abenreclame.nl
Website : www.abenreclame.nl

Print Friendly, PDF & Email