Daniëlle Verhoeven van DSR food Mook werkt aan naamsbekendheid

borrelhapjes-uw-bedrijfsborrel-of-receptie-laten-verzorgen-door-dsrfood-catering-in-mook-maasvallei-netwerk
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

borrelhapjes-uw-bedrijfsborrel-of-receptie-laten-verzorgen-door-dsrfood-catering-in-mook-maasvallei-netwerkMOOK – Daniëlle Verhoeven van DSR food Mook is als onderneemster drie jaar geleden met een cateringbedrijf gestart. “Horeca is mijn hobby, en van daaruit ben ik begonnen. Het loopt hartstikke goed.”

DSR food staat op de Businessbeurs Cuijk op 21 en 22 juni. “Ik hoop verder aan mijn naamsbekendheid te kunnen werken. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de horeca is er gaandeweg een passie ontstaan om de catering te verzorgen voor alle soorten gelegenheden.

In het begin werd ik veel gevraagd door vrienden, familie en kennissen, maar later via mijn werk ook door bedrijven. Omdat ik dit werk zo leuk vond om te doen, heb ik in 2014 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mijzelf begonnen met mijn eigen cateringbedrijf. Voor de herkenning en gezamenlijke marketing zijn we aangesloten bij het landelijke DSR food waar zo’n 30 collega’s in het land aan meedoen.

Mijn kracht zit ‘m in het feit dat ik flexibel en veerkrachtig ben en snel kan schakelen, om onder alle omstandigheden topkwaliteit te leveren tegen een voordelige prijs. Of het nu gaat om een verrassingsontbijtje, lunchbox, complete lunch of een groot buffet, wij kunnen het allemaal aan en we hebben alle materialen in eigen huis om uw droombeleving te kunnen verzorgen, voor elke gelegenheid.

“Van hapjes tot een compleet feest. Zo mocht ik onlangs voor een onderwijsinstelling een avond houden voor 250 psychologen. Een prachtige uitdaging was het.”

Indien u meer wilt weten over onze producten, diensten en werkwijze, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor vrijblijvende informatie.

Danielle VerhoevenDSR food Mook
Daniëlle Verhoeven
Sint Antoniusstraat 12
6585 WX Mook

Telefoon : 06-27626317

E-mail :    mook@dsrfood.nl
Website : www.dsrfood.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.