Daanco Bevestigingsmaterialen uit Cuijk is gewoon geopend tijdens de Zomervakantie

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BevestigingsmaterialenCUIJK – “Op onze oude locatie groeide we behoorlijk uit ons jasje, dus het werd de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een geschikte locatie op hét Industrieterrein van Cuijk, De Beijerd en ’t Riet aan De Nieuwe Erven nummer 3.” Directeur Vincent Daniëls van Daanco bevestigingsmaterialen is helemaal in zijn nopjes met deze nieuwe bedrijfspand.

Daanco levert hoofdzakelijk bevestigingsmaterialen aan zowel de particuliere klusser, aannemers, bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, industriële bedrijven en specialisten. In vakjargon, ook wel de ‘eindgebruiker’ genoemd. Hier op het industrie terrein in Cuijk, zit ik letterlijk tussen mijn klanten gevestigd. Mijn werkgebied is niet alleen het Land van Cuijk, Boxmeer en Venray, maar ook helemaal ten westen van de Maasvallei heb ik mijn klanten.

Bevestigingsmaterialen

Klanten kopen graag bij Daanco vanwege onze grote voorraad, ons uitgebreide assortiment, snelle levertijden en super scherpe prijzen. Vaak maken mensen ook gebruik van mijn advies, want er zijn zoveel verschillende soorten bevestigingsmaterialen en specifieke gereedschappen met tal van toepassingen op allerlei soorten materialen. Daarom denk ik graag met de klanten mee.

Onze webshop is overigens ook een bron van informatie en advies en we breiden onze webshop elke week weer uit met nieuwe producten. Denk aan Spaanplaatschroeven, Gipsplaatschroeven, RVS Schroeven, Potdekselschroeven, Vlonderschroeven, Schotelkopschroeven en noem maar op, want we leveren het allemaal.

Daanco Bevestigingsmaterialen
De heer Vincent Daniëls
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Telefoon : 06-50234419

E-mail : info@daanco.nl
Website : www.daanco.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.