Bij Computer Wereld Cuijk koopt u laptops tegen de laagste prijs en de langste fabrieksgarantie

CUIJK – Of het nu gaat om nieuwe, licht- gebruikte, gebruikte of demo- modellen. Wij leveren gegarandeerd de beste laptops tegen de laagste prijs en langste fabrieksgarantie. “Jeffrey Verdaasdonk aan het woord over de snelle in- en verkoop van computers en laptops.”

Wij kunnen onze klanten echt laten meegenieten van super lage prijzen omdat we groot en scherp inkopen. Als professionele opkopers struinen we alle veilingen af om de mooiste partijen te kunnen bemachtigen. Daarnaast hebben we contracten met grote ketens en bedrijven om ook alle merken en modellen te kunnen leveren. Als een model op de website van de fabrikant niet meer leverbaar is, hebben wij de laptop geheid op voorraad.

In die zin leveren wij laptops aan particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen. De mensen kunnen via allerlei online kanalen bij ons bestellen, telefonisch, in onze webwinkel, maar ook bij Bol.Com en Marktplaats, waar onze aanbiedingen dagelijks op worden doorgeplaatst. Vaak zitten daar ook hele mooie demo- modellen bij die we dan weer superscherp hebben kunnen inkopen.

In de loop der jaren hebben we ook contacten opgebouwd met grote multinationals met wie we speciale inruilafspraken hebben. Als om de zoveel tijd de laptops vervangen dienen te worden, ruilen wij deze in om onze klanten blij te maken met licht- gebruikte of gebruikte laptops. Natuurlijk worden deze laptops door onze technische dienst helemaal nagekeken, schoongemaakt en geoptimaliseerd zodat we de klanten ook nog van onze eigen garantie kunnen laten genieten.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Computer-Wereld
Kovel 6
5431 ST Cuijk

Telefoon : 0485-769055
Website : www.computer-wereld.com

Openingstijden:

maandag 10:00–18:00
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–18:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag 12:00–17:00
zondag Gesloten

Print Friendly, PDF & Email