Claudia Straver – Moerkerken is de nieuwe medewerkster van Adecco Venray

VENRAY – “Even voorstellen!” Sinds dit jaar ben ik nieuw bij Adecco Regio Venray eo. en ik heb het geluk dat ik me mag voegen bij een sterk, gedreven en ervaren team. Als nieuwkomer wil ik jullie graag aan het denken zetten: Wat is jouw visie op transitie en de toekomst van werken?

Ik denk graag met jou en jullie mensen mee. Jullie zijn toch ook op zoek naar een winstgevende en groeiende organisatie? En laat het bewegen van mensen, hun drijfveren waarom veranderen, nu hetgeen zijn waar ik gefascineerd door ben.

Strategie & Cultuur
Onze aanpak is niet hoog over maar vooral heel praktisch bezig zijn met jullie strategische doelstellingen en werken aan houding en gedrag van mensen om tot de juiste mindset en cultuur te komen. Praktisch door de noodzaak van veranderen helder te schetsen, inzichten van de essentie om te veranderen zichtbaar te maken en het gesprek aan te gaan waar de mensen hun verantwoordelijkheid mogen en willen nemen in rollen, taken en werkzaamheden. Een vertrouwenscultuur die nodig is om de wens van jullie klant te overtreffen vanuit een geloof in jouw organisatie, product of dienst.

Waarom?
Omdat ik geloof in de mensen achter de organisatie. Door vanuit het individu de organisatie te verbeteren! En natuurlijk kunnen jullie altijd bij ons terecht voor vraagstukken over instroom en de flexibele schil van jouw organisatie. Maar juist de combinatie van verschillende generaties, zowel vast als tijdelijk personeel, interne en externe medewerkers maken het team wat vertrouwen uit straalt. Graag maak ik een afspraak met jou om elkaar beter te leren kennen en ga graag met je in gesprek over de thema’s  “cultural change, talentmanagement en the future of work”.

Adecco Group Nederland Venray
Gouden Leeuwplein 3adecco-venray-maasvallei-netwerk-kitty-gossens
5801 MN Venray

Telefoon : 0800-2808080

Claudia Straven Moerkerken
Mobiel : 06 52 36 72 30
E-mail : claudia.straver@adecco.nl

Print Friendly, PDF & Email