Chris Jordans Sign & Promotion uit Beugen vanaf het begin op beurs in Cuijk

BEUGEN – “We doen al vanaf de eerste Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk en omstreken mee”, zegt directeur Chris Jordans van het gelijknamige Sign & Promotion bedrijf uit Beugen.

Wij doen nu opnieuw mee aan de Maasvallei Netwerk beurs in Cuijk om relaties te onderhouden, netwerken om onze naamsbekendheid verder uit te breiden en omdat het een regionale beurs is, wil ik dolgraag vertellen welke mogelijkheden we bieden op het gebied van LED scherm reclame.

We exploiteren namelijk op strategische locaties in de Gemeente Boxmeer lantaarnpaal reclame en led scherm reclame. Deze zuilen zijn super interessant voor bedrijven die hun producten, diensten, merken, services en onderwerpen onder de aandacht willen brengen aan een groot publiek.

Begonnen zijn wij met kleine reclameborden, zegt ondernemer Chris Jordans over de start van zijn bedrijf in 1988. Momenteel heeft het bedrijf 8 mensen in dienst. “Wij werken op een heel breed terrein. Alles op het gebied van promotiemateriaal, reclamegeschenken en belettering – van gevel tot auto – hebben wij in huis, of kunnen wij realiseren.”

“Wij kunnen de ondernemers aan alle kanten van de Maas, van harte aanbevelen om ook mee te doen aan de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk, omdat er links of rechts altijd wel mooie zaken uit voortvloeien.”

                                                                 

Jordans sign & promotion
Chris Jordans
Transportcentrum 11
5835 CT Beugen

Telefoon : 0485-362424

E-mail : info@jordans.nl
Website : www.jordans.nl

 

Print Friendly, PDF & Email