Cheque van 1500 Euro door ondernemers uit Boxmeer voor Pinkmama

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – “Door Twan Dohmen” Pinkmama kreeg afgelopen donderdagmiddag 1 maart een cheque overhandigd van 1500 euro. Gert-Jan Weijers van Lunen Adviesgroep en Jeroen Janssen van verzekeraar NH1816 hebben voor deze donatie gezorgd.

Pinkmama wil aandacht voor vrouwen met borstkanker. Verder ondersteunen ze lotgenoten op diverse fronten in de regio. “We hebben een vliegende start kunnen maken dankzij de medewerking van Boxmeerse ondernemers Cybox, Het Grafisch huis en JIP Concept en Creatie. Door deze drie ondernemingen kreeg onze stichting een gezicht en konden we meteen goed van start”, vertellen Marion Reefs en Marlies, borstkankerpatiënten en oprichtsters van Stichting Pinkmama.

Door de aftrapavond bij Hotel-zaal Riche in Boxmeer, waar ook diverse ondernemers hun medewerking aan verleende, konden we de benodigde stappen nemen om Pinkmama op de kaart te zetten.We zijn natuurlijk enorm dankbaar dat we dit in relatief korte tijd hebben kunnen realiseren”, menen beide dames.

Een nieuw project heeft zich inmiddels aangediend. Binnenkort is de uitreiking en verdeling van zo’n 1250 notebooks aan borstkankerpatiënten en andere belangstellenden in de regio tussen Nijmegen, Venlo en Eindhoven. “Onze notebook is geen laptop of computer, maar een handig notitieblokje op A5-formaat, dat handig in een damestas past. Hierin kunnen aantekeningen worden gemaakt over de behandelingen, het verloop van het ziekteproces. Handig om dit bij de hand te hebben tijdens bijvoorbeeld een bezoek aan de arts in net ziekenhuis.”

De donatie van Van Lunen Adviesgroep en NH1816 is een bewuste keuze van de verzekeraar en de Regiobank/makelaar en verzekeringsagent uit Boxmeer. Het past in de bedrijfsdoelstelling om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Van Lunen is ook Vriend van de Stichting Pinkmama.

Vlnr: Marlies Verstappen, Jeroen Janssen (NH1816), Gert-Jan Weijers (Van Lunen Adviesgroep) en Marion Reefs.

Bijna iedereen heeft wel eens met iemand te maken die kanker heeft. In je familie, kennissenkring, bij vrienden of collega’s”, vertelt Gert-Jan Weijers. “Het komt aan en heeft een enorme impact.”

Jeroen Janssen – accountmanager bij NH1816 – kan zich aansluiten bij de woorden van Weijers. “Wij ondersteunen daarom heel graag de Stichting Pinkmama met een financiële bijdrage in hun werkzaamheden.”

Meer informatie over Stichting Pinkmama op de website: www.pink-mama.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.