CEO Jan Nauta van ITB Climate Boxmeer aan het woord over samenwerken met de regio

BOXMEER – Jan Nauta begon zijn carrière ooit als uitzendkracht bij de Celtona papierfabriek in Cuijk. Door hard te werken en flink te studeren aan DE opleidingen Projectmanagement, Engels, Werktuigbouwkunde en HBO bedrijfskunde groeide Jan door in de fabriek tot bedrijfsleider. “Naast werken sport ik graag ter ontspanning. Golfen op de golfbaan, mountainbiken, tennissen; en ik train met veel plezier het B voetbalteam van voetbalvereniging Vianen Vooruit.”

In september 2015 begon Jan als bedrijfsleider bij ITB Boxmeer en werd door de overname van de Chinese investeringsmaatschappij Fendy Tech in 2016 al snel benoemd tot productie directeur. Sinds maart 2018 staat Jan als CEO, algemeen directeur bij ITB Climate aan het roer. “Onze koers koerst samen met onze visie naar groei op regionaal, nationaal en internationaal niveau.”

hoog rendement warmtewisselaar
Momenteel in productie: de AIR2-DS Hoog rendement warmtewisselaar die geoptimaliseerd is voor pluimveestallen.

“We zijn een Internationaal bedrijf want we doen wereldwijd zaken in meer dan 80 landen, maar onze fabriek staat in Boxmeer. Daarom vinden wij de regio ook zo belangrijk. Ons bedrijf telt zo’n 28 medewerkers die ook in de regio wonen en we zijn doorgaans op zoek naar technisch talent. Momenteel zijn we op zoek naar een mechanisch engineer voor ons mest droogconcept. Omdat we weinig overhead personeel hebben zijn de lijnen kort en heeft iedereen veel verantwoordelijkheid. ITB Climate levert complete klimaatconcepten en kunststof producten voor ventilatie en energiebesparing.” De complete klimaatconcepten van ITB Climate worden voornamelijk uit hoogwaardig kunststof geproduceerd voor een lange levensduur.

hoogwaardig kunststof
De complete klimaatconcepten van ITB Climate worden voornamelijk uit hoogwaardig kunststof geproduceerd voor een lange levensduur.

“De afgelopen maanden hebben we  heel hard gewerkt aan een nieuwe organisatiestructuur, huisstijl en interne processen. Ook huren we steeds vaker flexibele professionals in voor diverse werkzaamheden. Wat leveranciers betreft, praten wij graag met regionale toeleveranciers zoals elektrotechnische installatie bedrijven en constructiebedrijven.”

“Op 7 en 8 november 2018 staan wij op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer “stand nummer 61” zodat we in contact kunnen komen met regionale bedrijven, ondernemers en instellingen.”

ITB CLIMATE
Lionstraat 10
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 0485-578876

E-mail : info@itbclimate.com
Website : www.itbclimate.com

Print Friendly, PDF & Email