Cartoonist Rim Beckers van Kartoon NL uit Weert helpt bedrijven met het visueel uitdragen van hun boodschap

Bezoek stand 24 van Kartoon.NL tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

WEERT – De onthulling van het mannetje poep project in Weert geniet momenteel landelijke media aandacht omdat hondenpoep ergernis nummer één is in Nederland. Cartoonist Rim Beckers die tevens ook grafisch ontwerper en illustrator is, bedacht een ludiek plan om het hondenpoepbeleid in zijn gemeente visueel onder de aandacht te brengen bij de hondenbezitters. Bezoek de Mannetje Poep website om het hele project van a tot en met z te beleven.

Steeds vaker zie je dat organisaties cartoons, illustraties, tekeningen, animaties en objecten inzetten om aandacht te vragen voor een product, merk, dienst of initiatief. Rim Beckers is dé grafisch specialist om serieuze boodschappen van organisaties op een speelse manier onder de aandacht te brengen bij de betreffende doelgroepen.

Tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018 kunnen bezoekers persoonlijk kennis maken met cartoonist Rim Beckers om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn  om van een saaie statische boodschap een ludieke effectieve boodschap te maken waar iedereen van gaat glimlachen. Toegangskaarten voor de beurs kunt u hier gratis bestellen. Bekijk hier de plattegrond en hier de exposantenlijst.

“Ik werk met veel plezier en passie voor mijn vak. Niet alleen in mijn functie als grafisch- en communicatiemedewerker / bedrijfsfotograaf bij Risse Groep, Werk.Kom en Konnekt’os, maar zeker ook bij mijn eigen bedrijf Rim Beckers, Kartoon.nl. Het tekenen van een cartoon of illustratie geeft mij energie! Bij het maken ervan kom ik meer tot mezelf en als anderen mijn tekeningen grappig vinden of waarderen heb ik daar nog meer voldoening van. Ik ben al op jonge leeftijd begonnen met het maken van cartoons en illustraties en meer en meer komen daar karikaturen in voor. De naam Kartoon betekent niets anders dan een karikatuur in een cartoon.”

Rim Beckers, Kartoon.nl
Pastoor Schippersstraat 28
6006 VL Weert

Telefoon : 06-10329998

E-mail : rim@kartoon.nl
Website : www.kartoon.nl
Facebook : Rim Beckers Kartoon.nl

Print Friendly, PDF & Email