Business Point Boxmeer: broedplaats voor (startende) ondernemers op Sterckwijck

BOXMEER/BEUGEN – Heb jij als ondernemer ook behoefte om te sparren? Business Point Boxmeer is een ontmoetingsplek voor ondernemers. Het is niet alleen een plek voor jonge startende ondernemers, maar ook voor gevestigde ondernemers.
Business Point Boxmeer, waar ook drukkerij Grafipoint is gevestigd, is een plek waar ondernemers kunnen brainstormen, sparren en ideeën uitwisselen. Ook is het op deze locatie (op bedrijvenpark Sterckwijck) voor ondernemers mogelijk om samen projecten te starten. Momenteel zijn er vijf bedrijven gevestigd met aanvulling van flexwerkers waarmee een leuke mix kan
plaatsvinden.
Lekkere koffie, snel internet
Business Point Boxmeer heeft een aantal voordelen. Voor ondernemers is er lekkere koffie, snel internet en gratis parkeerplekken. Het pand is goed bereikbaar en er is de mogelijkheid tot uitnodigen van klanten. Werkplekken zijn flexibel te huur, maar vaste huur is ook mogelijk. Daarnaast kunnen ondernemers spreekkamers of vergaderruimtes reserveren. Startende ondernemers worden tegemoetgekomen, voor hen geldt een voordelig tarief.
Flexwerkers
‘Flexwerker in the picture’:  Een van de flexwerkers is Bas. Bas is ondernemer in hart en nieren! Hij is eigenaar van de webportal Tuxx. Vanaf 1 juli 2017 werkt Bas vanuit de flexwerkplekken in
Business Point Boxmeer. Om te sparren en ideeën uit te wisselen. Alleen ondernemen en toch collega’s hebben is volgens Bas de ideale combinatie.
Grafipoint
Lijkt jou als ondernemer dit ook de perfecte combinatie? Neem dan contact op met Grafipoint. Ook staat Grafipoint klaar om ondernemers in het Business Point te ondersteunen in al hun communicatie en drukwerk.
Bel voor alle mogelijkheden naar (0485) 575828 of zie de website: www.grafipointboxmeer.nl
.
Print Friendly, PDF & Email