Business Centre Cuijk geopend voor Cultuur aan de Maas op zondag 27 augustus 2017

CUIJK – Op zondag 27 augustus 2017 organiseert stichting Cultureel Hart Cuijk haar veertiende Culturele Dag. Onder het motto “Cultuur aan de Maas” met het thema “Cultuur blijft in Beweging” wordt deze Culturele Dag 2017 georganiseerd met de gemeente Cuijk en een aantal betrokken sponsoren.

Het festival “Cultuur aan de Maas” wordt weer gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van het Protestantse Kerkje tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade. Concerten, liveoptredens, wagenspelen, toneel en straattheater maken van het festival bijna een complete Uitmarkt.

De culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich weer presenteren. Er komen weer diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en andere toneel / muziekgezelschappen. Er wordt verteld op diverse locaties over historische, culturele, industriële of hilarische bijzonderheden.
Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op zondag 27 augustus 2017.

business-centre-geopend-cultuur-aan-de-maas-in-cuijk-op-28-augustus-met-thema-cultuur-in-beweging-maasvallei-netwerk (2)

Business Centre Cuijk zal deze dag wederom de deuren openen om de ruimtes en faciliteiten voor de organisatie Cultureel Hart van Cuijk beschikbaar te stellen. Business Centre Cuijk is op deze dag geopend en fungeert als informatiecentrum, organisatiecentrum en kenniscentrum.

“Het beschikbaar stellen van Business Centre Cuijk tijdens Cultuur aan de Maas wordt mede mogelijk gemaakt door de nieuwe eigenaren van het pand, de Cuijkse ondernemers Marc van Gastel en Paul van der Mark in samenwerking met Maasvallei organisator en tevens exploitant, Michel Hovenkamp.”

Meer informatie over de Culturele Dag 2017

logo-cultuur-aan-de-maas-in-cuijk-op-28-augustus-met-thema-cultuur-in-beweging-maasvallei-netwerk (1)Cultureel Hart Cuijk

Graaf Hermanstraat 18
5431 GS  CUIJK

Telefoon : 0485-318337

E-mail :    info@cultureelhartcuijk.nl
Website : www.cultureelhartcuijk.nl

business-centre-cuijkBusiness Centre Cuijk

Maasstraat 8
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100230 of 06-26494980

Website : Business Centre Cuijk

Print Friendly, PDF & Email