Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 organiseert Maasvallei de Business Beurs Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha in de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 te Boxmeer. Twee constructieve en hele gezellige beursdagen van 16:00 uur tot 21:00 uur.

De Maasvallei Business Beurs Boxmeer is nu precies zo’n regionale beurs waar je makkelijk en op een gemoedelijke manier nieuwe contacten kunt leggen. Het is bij uitstek dé gelegenheid om jezelf, je bedrijf, producten, diensten, merken of onderwerpen onder de aandacht te brengen.

De beurs staat daarom ook in het teken van regionale samenwerkingen.

Presenteer ook jouw bedrijf tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019

Een van de meest persoonlijkste manieren om jouw bedrijf te presenteren aan een geïnteresseerd publiek, is om deel te nemen aan een regionale beurs. Een regionale beurs heeft namelijk enorm veel voordelen omdat iedereen al overeenkomsten met elkaar heeft.

Om de Brabantse gastvrijheid te bekrachtigen serveren we voor de exposanten en de bezoekers gratis koffie, thee, koekjes en een hapje op de beursvloer. Bezoekers kunnen de beurs gratis bezoeken en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

“Op regionale beurzen tref je naast bekende ondernemers ook ondernemers die je wel kent van gezicht, maar met wie je nog nooit echt gesproken hebt. En er zijn altijd ondernemers in de buurt die jou verder kunnen introduceren bij de andere bedrijven op de beurs.”

Locatie: Lion Center Boxmeer, Lionstraat 8, 5831 AK, Boxmeer.
Datum: dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019.
Tijden: De beurs is voor bezoekers op beide dagen toegankelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Indien u interesse heeft om deel te nemen, kunt u zich vast vrijblijvend aanmelden, zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden.

Bekijk hier vast de plattegrond voor een mooie positie op de beursvloer.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.