Presenteer uw organisatie tijdens de Maasvallei Expo 2017

Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017

van 14:00 uur tot 21:00 uur in de Evenementen Hal Venray

Organisaties uit allerlei branches, sectoren en vakgebieden, presenteren gezamenlijk hun producten aan elkaar en iedereen die belangstelling heeft in al het mooie dat de Maasvallei te bieden heeft als gebied.

De Maasvallei Expo is hét evenement waar alle regio’s langs rivier “De Maas” als goede buren bij elkaar komen. Door gezamenlijk de kracht van het gebied uit te stralen, ontwikkelt men op internationaal, provinciaal, regionaal en zelfs lokaal niveau een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor het hele gebied de Maasvallei.

Als je rivier “De Maas” bekijkt als een transparant halssnoer en alle organisaties in de Maasvallei als pareltjes, is het de bedoeling om al die mooie parels aan elkaar te rijgen, om tijdens de Expo een prachtig parelsnoer te laten zien van allemaal organisaties die met elkaar verbonden zijn in deze magische vallei.

Het gezamenlijke belang van een rustig kabbelende Maas die langs een grote diversiteit van gebieden stroomt staat centraal tijdens de Expo. Exposanten, deelnemers en participanten worden direct vanaf de aanmelding dusdanig betrokken, zodat echt het “wij” gevoel ontstaat. Tijdens de Expo zal iedereen ook het gevoel hebben dat het “onze”beurs is. Een beurs waar naast promotie en presentaties ook iets te halen, leren en te beleven valt.

De Evenementenhal in Venray biedt meer dan 5000 gratis parkeerplaatsen, meer dan 8000 vierkante meter beursvloer en alle faciliteiten die nodig zijn om van de Maasvallei Expo een groot succes te maken.

Richtprijzen exclusief btw.

  • Staantafel met kruk op het netwerkpodium: 395,00 Euro
  • Kant en klare stand met spotlights en naamsvermelding van 3 x 3 meter : 1190 Euro
  • Kant en klare stand met spotlights en naamsvermelding van 3 x 4 meter : 1650 Euro
  • Kant en klare stand met spotlights en naamsvermelding van 3 x 5 meter : 2100 Euro

Overige zaken zoals stroom, wifi, dinerbonnen, consumptiebonnen, inrichting, vrije standbouw en speciale wensen bieden wij u graag aan in een op maat gemaakte offerte, want alles kan gerealiseerd worden om u de ultieme beursbeleving aan te bieden.

Zoek, vind, bereik en benader elkaar tijdens de Maasvallei Expo 2017.

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in, voor een passende offerte.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Print Friendly, PDF & Email