Bowlingcentrum, Prison Island en appartementen aan de Boschstraat te Maastricht

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft meegewerkt aan de nieuwbouw van het bowlingcentrum, Prison Island en de appartementen aan de Boschstraat te Maastricht.

Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft bouwkundig en constructief advies gegeven ten behoeve van de bowlingcentrum, Prison Island en appartementen aan de Boschstraat te Maastricht. Ook de BIM tekeningen zijn verzorgd door Lamers en Visser.

In het centrum van Maastricht wordt ter plaatse van de oude Festivillage nieuwbouw gepleegd. De nieuwbouw heeft een omvang van ca. 3500 m2.  Het monumentale pand wordt gerestaureerd. Hier zullen appartementen in gemaakt worden. De gehele monumentale voorgevel is door middel van een Pointcloud ingemeten en nauwkeurig in een model gezet. De monumentale tegelwand krijgt een hoofdrol in het nieuwe bowlingcentrum. De toegang tot het bowlingcentrum en Prison Island zal door het monumentale pand aan de Boschstraat voorzien worden (net zoals de vroegere toegang tot de Festivillage).

Lamers en Visser adviseert bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen en de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in Sint Agatha worden wereldwijd projecten gemodelleerd.

monumentale tegelwand
van pointcloud naar model
monumentale voorgevel

 

 

 

 

 

 

 

BIM

BIM

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.