BouwTicketService: parkmanagement, gebouw, terrein en groenbeheer voor het Land van Cuijk

In de loop der jaren hebben wij een team van bouwgerelateerde experts om ons heen verzameld

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

bouwticketservice-parkmanagement-gebouw-terrein-en-groenbeheer

CUIJK – Kom er maar eens op! Een goed idee over gebouw- en parkmanagement waar iedereen enthousiast over is. Harry van de Weijer en William van Els bedachten een paar jaar geleden een droomoplossing om eigenaren van gebouwen, terreinen en tuinen volledig te ontzorgen bij onderhoud, schade en calamiteiten. Dit 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar.

Parkmanagement
In de basis heeft elk pand van binnen en buiten onderhoud nodig. Of het nu gaat om dak inspecties, schoonmaakwerkzaamheden, installaties controleren of gewoon lampen verwisselen, het moet toch allemaal gebeuren. Onze ervaring is dat al deze werkzaamheden toch allemaal op hetzelfde neerkomen en dat het voorkomen van schade en calamiteiten tot een minimum te beperken is, aan de hand van een goede onderhoudsplanning.

Bouwticketnetwerk:
In de loop der jaren hebben wij een team van bouwgerelateerde experts om ons heen verzameld. Denk aan o.a. : bouwkundigen, installateurs, elektromonteurs, hoveniers, stratenmakers, dakdekkers, schilders, glaszetters, timmerlieden, machinisten, schoonmakers, liftmonteurs en praktisch alle technische bouwexpertises. Deze kunnen wij inzetten wanneer nodig tegen een vaste, en vooraf afgesproken prijs. Dit ook 24/7 en 365 dagen per jaar. Het mooie hieraan is ook, dat men gebruik kan maken van elkaars kennis, materiaal, materieel en zelfs machinepark.

En onze expertise reikt verder:
Op het gebied van duurzaamheid kunnen we specifieke berekeningen maken die nodig zijn voor de toekomst. Denk aan isolatiematerialen, klimaattechniek, verlichting, energievoorzieningen en alle zaken die nodig zijn om gebouwen duurzaam, groen en zo energiearm mogelijk te maken binnen de budgetten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:
Naast de bouwexperts, werken wij ook samen met partijen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen inzetten voor bepaalde werkzaamheden. Deze mensen “schoolverlaters, stagiairs,  herintreders, wajongers of omscholers” nemen wij op in de planning en worden onder begeleiding van een ervaren werkcoach begeleid om werkervaring op te doen en een vak te leren.

Onderhoud, schade of spoed:
Iedereen kan gebruik maken van onze calamiteiten dienst. Of het nu gaat om stormschade, lekkages, overgelopen riolering, verstopping, inbraakschade, een ramkraak, explosies of andere zaken die direct opgelost dienen te worden., Na melding komen we direct in actie om eerst een noodvoorziening te treffen en starten dan direct om de ontstane problemen helemaal op te lossen. Ook de afwikkeling met de verzekering maakt hier onderdeel van uit.

BOUWTICKETSERVICEbouwticketservice-parkmanagement-gebouw-terrein-en-groenbeheer
Harry van de Weijer : 06-17566747
William van Els : 06-41072624

Keizersveld 39a
5803 AM Venray

Telefoon : 06-38186567

E-mail :    info@bouwticketservice.nl
Website : www.bouwticketservice.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.