Bouwticketservice opent extra vestiging op Industrieterrein De Beijerd en ’t Riet in Cuijk

CUIJK – Gebouwenbeheerders William van Els en Harry van de Weijer, van Bouwticketservice Maashees en Sint Anthonis hebben onlangs een extra vestiging in gebruik genomen aan de Beversestraat 23 op Industrieterrein de Beijerd en ’t Riet in Cuijk.

Bouwticketservice bestaat alweer bijna twee jaar en het bedrijf groeit en bloeit op het gebied van gebouwenbeheer en het regisseren van alle aspecten die van A tot en met Z, met moderne bedrijfsvoering te maken hebben. U moet dan bijvoorbeeld denken aan de conditie van het gebouw, terrein, hekwerken, bestrating, perken, verlichting, de bedrijfstuin, parkeerplaatsen, bordjes, reclame, vlaggen, kortom: alle zaken die aan onderhoud onderhevig zijn

Wist u dat alle veranderingen of onderhoudswerkzaamheden aan een gebouw of in de directe omgeving, negatieve invloed kunnen hebben op wet- en regelgeving, verzekeringspremies, eigen risico, taxatiewaarden en daardoor onnodige risico’s en extra kosten met zich meebrengen?

Zaken doen met Bouwticketservice betekent dat pandeigenaren op elk gewenst niveau tijd, geld en een hoop rompslomp kunnen besparen op het onderhoud en de reparaties van hun pand. Wij werken namelijk met gerenommeerde bedrijven samen die op alle facetten, zeven dagen in de week, vierentwintig uursservice kunnen bieden op het gebied van onderhoud en reparaties.

Op de foto staat links, Harry van de Weijer en rechts, William van Els van Bouwticketservice te Cuijk.

Graag willen wij in een persoonlijk gesprek en aan de hand van referenties laten zien, dat onze dienstverlening serieus geld oplevert en dat de kosten over bijvoorbeeld een meer-jaren-onderhoudsplan van te voren afgesproken kunnen worden, zonder verrassingen achteraf.

BOUWTICKETSERVICEbouw-ticketservice-gebouwenbeheer-harry-van-de-weijer-den-hoek-12-5845-el-sint-anthonis-maasvallei-netwerk-bedrijfslogo
Harry van de Weijer
William van Els

Beversestraat 23
5431 SL Cuijk

Telefoon : 06-17566747

E-mail :    info@bouwticketservice.nl
Website : www.bouwticketservice.nl

Print Friendly, PDF & Email