Bouwbedrijf Milbouw staat constructief op de business beurs Boxmeer

Je moet natuurlijk blijven werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf, en daarom is zo'n beurs bij uitstek geschikt om gezien te worden en interessante mensen te spreken.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

bouwbedrijf-milbouw-staat-constructief-op-de-business-beurs-boxmeerBOXMEER – Ook bouwbedrijf Milbouw uit Nieuw Bergen staat dit jaar op de business beurs in Boxmeer. Milbouw bestaat al meer dan 100 jaar. Door de jaren heen is dit familiebedrijf vijf generaties lang gegroeid in kennis, ervaring, vakmannen en innovatie. Sinds 2014 staat Marcel van Hest achter het roer van Milbouw.

Marcel van Hest

Het is voor ons de tweede keer dat wij meedoen aan de Maasvallei business beurs. Het fijne aan deze beurzen is dat je makkelijk in contact komt met andere ondernemers om te sparren en daardoor prima je bedrijf kunt presenteren. Wat mij ook aanspreekt is dat er meer bouwgerelateerde bedrijven op de beurs staan die ik nog niet eerder gesproken heb. Hoewel wij het bij ons op de zaak enorm druk hebben, vind ik het heel belangrijk om tijd, geld en energie te investeren in de business beurs Boxmeer.

Je moet natuurlijk blijven werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf, en daarom is zo’n beurs bij uitstek geschikt om gezien te worden en interessante mensen te spreken.

bouwbedrijf-milbouw-staat-constructief-op-de-business-beurs-boxmeer

Bezoek Bouwbedrijf Milbouw tijdens de business beurs Boxmeer op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 van 16:00 tot 21:00 uur.

Milbouw BV
ir. M.P.G. (Marcel) van Hest
Lindenlaan 4a
5854 AM  Bergen LB

Telefoon : 0485-341223
Mobiel : 06-20346073

E-mail : info@milbouw.nl
Website : www.milbouw.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*