Boerinnenmiddag op RMV Venray met symposium ‘Door vrouwen, voor vrouwen’

VENRAY – Lely Nederland organiseert op 7 maart, tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Venray, een Boerinnenmiddag en een mini-symposium met als thema ‘Door vrouwen, voor vrouwen’. Er komen drie sprekers aan het woord: Corine in ’t Anker en Wilke Rijks van Lely Nederland en Marlida Giesen, veearts bij AdVee dierenartsenpraktijk. Zij bespreken de onderwerpen kalveropfok, koegezondheid, reiniging en Lely Meteor. Aanmelden kan voor 28 februari via djanssen-peeters@ven.lelycenter.com.

Het mini-symposium ‘Door vrouwen, voor vrouwen’ is niet het enige symposium dat georganiseerd wordt tijdens RMV Venray. ForFarmers, Denkavit en Lely Nederland organiseren in de ochtend van 7 maart een symposium voor geitenhouders: ‘Boeren is voeren: toekomstgericht geiten voeren’. Aanmelden voor dit symposium kan via www.forfarmers.nl/geitensymposium.

Jonge Boer Proof
RMV vindt plaats op 7, 8 en 9 maart in Evenementenhal Venray, gevolgd door Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Venray op 14, 15 en 16 maart. Tijdens beide agrarische beurzen gaat de Jonge Boer Proof-jury van NAJK op pad om stands te keuren. Aan de hand van een keuringsrapport bepaalt deze jury of de exposanten klaar zijn voor de nieuwe generatie boeren. Hierin staan onder andere de stand, presentatie, communicatie en de houding richting jonge boeren centraal. De jury bestaat uit NAJK-leden tussen de 16 en 35 jaar. Bedrijven kunnen zich aanmelden op www.najk.nl.

RMV Venray 2017
De vierde editie van RMV Venray is op 7, 8 en 9 maart te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur. Vorig jaar mocht de organisatie rekenen op de belangstelling van 10.000 bezoekers uit de rundveehouderij, geitenhouderij, akkerbouw en loonwerkbranche. Belangstellenden kunnen hun e-ticket aanvragen via www.evenementenhal.nl/rmv-ve. Bezoekers die zijn uitgenodigd via standhouders hebben een registratiecode (per post of digitaal) ontvangen voor gratis entree. Extra tickets kunnen online aangevraagd worden à € 20,- per persoon. Online voorregistratie is verplicht.

Evenementenhal Venraylogo-alle-locaties-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerk

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    venray@evenementenhal.nl
Website : www.evenementenhal.nl

Print Friendly, PDF & Email