Bitterballenborrel Land van Cuijk

Bitterballenborrel Land van Cuijk in restaurant De Witte Brug in Boxmeer

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – Op donderdag 29 november 2018 tussen 17:00 uur en 20:00 uur, kunnen ondernemers, bestuurders, netwerkers en specialisten weer gezellig netwerken tijdens de maandelijkse Bitterballenborrel Land van Cuijk in restaurant De Witte Brug in Boxmeer.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder vaste verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

PROGRAMMA
17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur On Stage Beroepenfeest
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Digitize Hendriks Consulting
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Natafelen

NATAFELEN
Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en culinair genieten.

AANMELDEN
Dit kan via de website of door ons een mailt te sturen via landvancuijk@bitterballenborrel.nl

ORGANISATIE
BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018

 

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd