BitterBallenBorrel Land van Cuijk bij Van der Valk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – “Door Twan Dohmen” BitterBallenBorrel Land van Cuijk is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Afgelopen dinsdag 20 februari bezochten zo’n dertig ondernemers de bijeenkomst bij Hotel Van der Valk in Cuijk.

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn tijdens de maandelijkse bijeenkomst van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie is er een inspirerende spreker. Deze keer was dat in2itive. Als webdevelopment service bureau specialiseert in2itive zich in het bouwen, onderhouden optimaliseren en migreren van online platform(en) van ondernemers. “Onze oplossingen zijn modulair en schaalbaar zodat u altijd verder kunt ontwikkelen in de toekomst zodra uw bedrijf klaar is voor de volgende stap. Presentatie websites, corporate websites, e-commerce webshops, e-ticketing platformen en e-learning platformen zijn een greep uit de systemen die wij gebouwd hebben voor onze partners.”

De tweede spreker was Finadrome. Dit bedrijf is actief in de financiële dienstverlening.​ “Wij zijn een klein bedrijf en willen niet heel groot worden omdat we onze klanten persoonlijk willen kennen. Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van verzekeringen, leningen en hypotheken en pensioenen. Onze relaties kunnen ook gebruik maken van ons financiële dashboard waardoor ze een goed inzicht krijgen in hun huidige en toekomstige financiële situatie.”

Netwerken staat centraal tijdens de maandelijkse BitterBallenBorrel Land van Cuijk. Na afloop is er gelegenheid om samen na te tafelen tijdens het beUnited Diner.

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Vooraf inschrijven is wel verstandig. Dit kan via de website of door een mailtje te sturen naar landvancuijk@bitterballenborrel.nl

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op dinsdag 20 maart 2018 van 17:00 uur tot 21:00 uur.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: 

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.