Binnendienstmedewerker Axel Butter van 1Voice telecommunicatie uit Nijmegen aan het woord

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NIJMEGEN – Axel Butter is 43 jaar oud, heeft de opleiding HEAO Commercieel aan de hoge school van Arnhem Nijmegen (HAN) rond het millennium succesvol afgerond.  Axel is al 24 jaar gelukkig met zijn vrouw in Malden en het echtpaar heeft samen twee mooie dochters waar ze heel trots op zijn.

Mijn sportieve hobby is hardlopen en ik mag graag deelnemen een halve of hele marathon als mijn blessures het toelaten. Daarnaast heb ik echt een passie voor het programmeren van computerprogramma’s en  applicaties.

Mijn carrière is begonnen bij de KPN als verkoop binnendienstmedewerker, waarbij ik alle ontwikkelingen op het gebied van telecom heb mogen meemaken. Denk aan internetdiensten, Voice over ip, mobiele telefonie en zelfs complete netwerken. Telefonische verkoop, acquisitie, klantencontact en relatiebeheer komt in de basis altijd op hetzelfde neer. Vandaar dat ik mijn kennis wilde verbreden op het gebied van arbeidsbemiddeling. Eerst vrij algemeen, later in de bouw, civiele technieken en infra. En op het laatst zelfs de bemiddeling in omvangrijke projecten, voor complete glasvezelnetwerken.

Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een interessante baan voor mijzelf. Met het einde van de glasvezelprojecten in zicht, viel mijn oog op de vacatures bij 1Voice telecom in Nijmegen. In de loop der jaren heb ik natuurlijk heel veel kennis en ervaring opgedaan en ben van alle markten thuis. Bij 1Voice heb ik nu een veelzijdige binnendienstfunctie als zijnde officemanager, projectbegeleider, planner en klantcontact medewerker.

Zo hebben alle klanten die bellen of mailen heel handig één aanspreekpunt met kennis van zaken en kunnen onze buitendienstmedewerkers volledig op de binnendienst rekenen.

“Directeur Paul Dubbers: Ik ben heel blij met deze ervaren senior en vertrouw erop dat Axel tot zijn pensioen ons team blijft ondersteunen.”

1 Voice BV1-voice-bv-nijmegen-paul-dubbers-maasvallei-netwerk (1)

Kerkenbos 1224
6546 BE  NIJMEGEN

Telefoon : 024-7601400

E-mail :       info@1voice.nl
Website :    www.1voice.nl
LinkedIn :   www.linkedin.com/company/1voice-bv
Facebook : www.facebook.com/1voice.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.