Bij Autohopper Nijmegen huur je heel voordelig een auto

Bij Autohopper huur je al voor 25,- per dag een auto en hoe langer je huurt, hoe goedkoper de auto per dag wordt.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Autohopper Nijmegen
Autohopper Nijmegen

NIJMEGEN – Autohopper Nijmegen – Auto of bus huren voor een scherpe prijs? Heb je voor een korte of langere tijd een auto of (verhuis)bus nodig? Dan ben je bij Autohopper Nijmegen aan het goede adres!

Autohopper

Autohopper is dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland: transparant, scherpe en ronde prijzen en geen addertjes onder het gras. Bij Autohopper Nijmegen huur je al voor 25,- per dag een auto en hoe langer je huurt, hoe goedkoper de auto per dag wordt.

Autohopper Nijmegen

Ondernemer Ricardo Scholten

Jonge ondernemer Ricardo Scholten is op 29 mei 2019 begonnen met Autohopper na de succesvolle verkoop van zijn vorige onderneming. “Ik heb altijd al de ambitie gehad om iets in de auto branche te gaan doen. Met een bedrijf als Autohopper Nijmegen kan ik mijn kwaliteiten kwijt en de uitdaging vinden in het commerciële”.

Waarom een auto huren bij Autohopper?

Bij Autohopper kun je terecht als je een auto of busje wil huren. Van compacte Toyota Aygo tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift: je huurt ze allemaal bij Autohopper. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het inleveren van de auto. Met die gedachte is Autohopper opgericht!

Wil je direct een auto huren? Ga dan naar onze website of kom bij ons langs in de shop voor een bakje koffie!

Autohopper NijmegenAutohopper Nijmegen Scholten

Kerkenbosch 1091-C
6546 BB Nijmegen

Telefoon :  024-4100011

www.autohopper.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.