De Bibliotheek Land van Cuijk en omstreken zoekt ook lokale samenwerkingen met ondernemers

BOXMEER – BiblioPlus directeur Cyril Crutz en regisseur lokale samenwerkingen Anita Witsiers zijn druk bezig met de invulling van programma’s over de Bibliotheek van de 21e eeuw. Een van de productgroepen gaat dan over sociaal kapitaal & partners.

“Kennismakers” is een van de nieuwe producten van de bibliotheek om ook ondernemers uit de regio, uit te nodigen hun passie, drijfveren en kennis te delen aan een geïnteresseerd publiek. De Bibliotheek faciliteert hierin en brengt mensen bij elkaar. Belangrijk hierbij is dat het wél gaat over het delen van kennis om het netwerk van kennispartners verder uit te kunnen bouwen.

Belangrijk is het zoeken naar verbindingen tussen de bedrijven en de Bibliotheek vanuit onze rol als maatschappelijk platform voor kennisdeling en ontmoeting. Door het bevorderen van co-creatie en samen werken aan maatschappelijke meerwaarde.

Tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs 2017 in Cuijk, willen wij op 21 juni een inventarisatie maken van ondernemerswensen aan de hand van korte interviews en de volgende dag op 22 juni, de uitslag van het onderzoek en de bevindingen presenteren. Indien u op voorhand al meer informatie wenst over onze mogelijkheden, horen wij het graag.

BiblioPlus
Postbus 319
5830 AH Boxmeer

Telefoon : 0485-583500

E-mail : a.witsiers@biblioplus.nl
Website : www.biblioplus.nl

Print Friendly, PDF & Email