BHG Accountants & Adviseurs: nieuwe naam van ervaren deskundigen

Op de foto van links naar rechts: Roger Westgeest, Mario Langeveld en Robert Philips.
Op de foto van links naar rechts: Roger Westgeest, Mario Langeveld en Robert Philips.

BOXMEER – BGH Accountants & Adviseurs Boxmeer is de nieuwe naam van enkele ervaren accountants en adviseurs, die op 1 januari 2017 een strategische samenwerking zijn aangegaan met BGH, dat ook vestigingen heeft in Nijmegen, Schijndel en Uden. De mannen waar het om draait zijn onder meer Mario Langeveld, Robert Philips en Roger Westgeest (Boxmeer) en Patrick Berbers.

De zakenpartners zien de toekomst onder deze nieuwe naam met veel vertrouwen tegemoet. Aangevuld met adviseur Tom van Zwieten, voormalig partner bij CONTOUR, wordt BGH een full-service accountantskantoor met circa 100 enthousiaste professionals en vestigingen in Boxmeer, Cuijk, Nijmegen en Schijndel en Uden. Ook de internationale samenwerking met Euregiotax blijft gehandhaafd.

Robert Philips vertelt: “We willen blijven investeren in de toekomst en kijken uit naar de samenwerking met BGH. We blijven dezelfde diensten aanbieden en zullen ook blijven vernieuwen. Zo kunnen we onze klanten nu én in de toekomst blijven ontzorgen op financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.”

BGH staat ook op de Business Beurs op 21 en 22 juni in Cuijk.

BGH Boxmeer
Bereklauw 3
5831 PE Boxmeer

Telefoon : 0485-576464

E-mail : info@bghaccountants.nl
Website : www.bghaccountants.nl

 

Print Friendly, PDF & Email