Bezoek de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Bezoek de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 presenteren ruim tachtig ondernemers hun bedrijfsactiviteiten tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018. Naast lokale ondernemers en regionale organisaties zien we ook bedrijven van buiten de regio. Wat de Maasvallei Beurs erg interessant maakt is de diversiteit van de bedrijven. Bedrijven uit allerlei branches, sectoren, werkgebieden en specialisaties staan voor u klaar tijdens deze regionale Business beurs.

Afgelopen woensdag bezochten een 40 tal ondernemers de exposantenbijeenkomst om de puntjes op de i te bespreken en ook alvast een kijkje te nemen in de beurshallen zodat iedereen goed voorbereid aan de beurs kan beginnen.

Van links naar rechts: Rob van den Broek van GaafGrafisch, Bart Vinck van SD Producties, presentator Rob van Lieshout, Maasvallei organisator Michel Hovenkamp en Chris Jordans, van Jordans Sign & Promotion.

Ook de aanwezige sponsoren van de beurs werden voorgesteld aan de exposanten, want samen sta je sterker en kun je veel meer bereiken.

Download hier uw gratis toegangsbewijs om in contact te treden met de exposanten van de Maasvallei Business Beurs 2018.

Maasvallei Business Beurs Boxmeer
Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.