Beter een goede buur dan een verre vriend

Ook Empire Events en Entertainment, kiest voor de Business Beurs Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Onder het mom van beter een goede buur dan een verre vriend, kiest Empire Events en Entertainment voor de business beurs Boxmeer. Empire is  totaalpartner op het gebied van evenementen, partijen, openingen, sportevents, gala’s, shows, festivals, braderieën en beurzen.

Michel Hovenkamp: “Begin dit jaar sprak ik met Katrijn en Iwan van Empire Events en Entertainment uit Boxmeer om extra parkeergelegenheid te bespreken voor de bezoekers van de business beurs Boxmeer 2019. Empire is gevestigd aan de Lionstraat 6 en de beurs wordt gehouden in de hallen van nummer 8 en 10. Gedurende dit aangename gesprek werd duidelijk dat onze buren ook het licht, geluid, techniek, videoschermen, camera’s en het complete entourage voor de beurssfeer kunnen verzorgen.

Bijzonder toch? Dat je elkaar wel kent van naam en gezicht, maar dan niet goed weet wat je voor elkaar kunt betekenen. Dit, omdat je van elkaar niet weet wat de ander precies doet? Ik had echt geen idee dat Empire zo’n professionele partij is in de event techiek en entertainment branche. Andersom had Empire ook geen volledig idee hoeveel baat bedrijven en ondernemers kunnen hebben bij de Maasvallei activiteiten. Daarom zien we Empire als nieuwe exposant tijdens de beurs, maar ook als nieuwe beurspartner om de business beurs Boxmeer, naar een hoger niveau te stuwen.”

goede buur
Van links naar rechts zien we Iwan, Michel en Katrijn poseren in één van de demonstratie stands.

Katrijn en Iwan: “Wij zijn blij dat we weer ons steentje bij kunnen dragen aan een regionaal event, want onder het mom van beter een goede buur dan een verre vriend, is het zeker goed dat regionale bedrijven en ondernemers elkaar beter leren kennen. Daarnaast is de beurs voor ons een uitgelezen kans om te laten zien wat wij allemaal in huis hebben en kunnen bieden op het gebied van evenementen, entertainment, audiovisuele techniek, sfeer en beleving. Daarom verwelkomen wij u graag op de Business Beurs Boxmeer in stand nummer 34 om nader kennis te kunnen maken.”

Bestel hier uw gratis tickets. Bekijk hier de plattegrond en zie hier de deelnemerslijst.

Empire Events en Entertainment
Lionstraat 6 B
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 0485 – 350908

E-mail :  info@empire-entertainment.nl
Website : www.empire-entertainment.nl
Facebook : Empire Events & Entertainment

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*