Bespaar geld op uw wagenpark en mobiliteit met Rob Willems van Movability uit Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – De 32 jarige ondernemer, Rob Willems van Movability uit Boxmeer, is geboren en getogen in Rijkevoort. Rob is onlangs getrouwd met Linda en heeft als hobby’s het wielrennen en de autosport. Samen met zijn vader en broer racet de familie Willems graag in hun BMW 328 zes cilinder op verschillende circuits waar men vrij kan rijden.

Rob heeft relevante opleidingen in de autotechniek genoten en heeft zich beroepsmatig gespecialiseerd op het gebied van goed georganiseerde en besparende facetten in de autobranche. Gaande weg, gedurende mijn carrière, zag ik steeds meer kansen en mogelijkheden om voor mijzelf te beginnen als wagenparkbeheerder in het MKB segment tot honderd medewerkers. Daarom ben ik begin van het jaar begonnen met mijn eigen bedrijf, Movability. Ondernemers en bedrijven kunnen mij inschakelen om fors te besparen op hun mobiliteit.

Mijn grootste uitdaging op dit moment is, dat natuurlijk alle ondernemers en bedrijven van mening zijn dat ze hun wagenpark en mobiliteitszaken goed geregeld hebben. Voor mij is het zaak om helder en duidelijk te laten zien dat de huidige mobiliteitssituatie voor die bedrijven echt beter kan en zeker de moeite waard is om te onderzoeken.

Dit onderzoeken doe ik geheel gratis en vrijblijvend. Zo kijk ik naar reiskosten, brandstofkosten, verzekeringen, leasecontracten, fietsplannen, het wagenpark, openbaar vervoer, juridische aspecten, fiscale zaken en het huidige mobiliteitsbeleid. Op basis van mijn onderzoek, maak ik een overzichtelijke rapportage van mijn bevindingen.

Zodra ik de mobiliteit mag gaan managen voor de bedrijven die willen besparen, hanteert Movability hele interessante betaalmogelijkheden. Afhankelijk van de bedrijfssituatie kan men mij op uurbasis inhuren, op projectbasis, per auto en zelfs per medewerker. Zo lever ik echt een stukje maatwerk tegen een passend tarief.

Movability
Rob Willems
Erflanden 4
5831 ZA Boxmeer

Telefoon : 06-51397303

E-mail : info@movability.nl
Website : www.movability.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.