Bedrijvenpark De Beijerd en ‘t Riet in Cuijk wordt steeds aantrekkelijker

Samen met de gemeente Cuijk heeft de bedrijventerreinvereniging van bedrijvenpark De Beijerd en ‘t Riet ervoor gekozen om eerst een pilot te draaien op het bedrijventerreinen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Bedrijvenpark De BeijerdCUIJK – Ondernemers op Industrieterrein bedrijvenpark De Beijerd en ’t Riet te Cuijk kiezen na een positieve pilot voor Parkmanagement! Dit staat voor meer persoonlijke aandacht en collectieve samenwerking. Parkmanagement is de schakel tussen de ondernemers en overheid.

Pilot Parkmanagement
Samen met de gemeente Cuijk heeft de bedrijventerreinvereniging van bedrijvenpark De Beijerd en ‘t Riet ervoor gekozen om eerst een pilot te draaien op het bedrijventerreinen. Tijdens deze pilot parkmanagement zijn er gesprekken geweest met ondernemers en betrokken partijen, verbeteringen in kaart gebracht, plannen opgesteld, acties direct uitgevoerd en vervolgens teruggekoppeld. Hierdoor is nu al verandering zichtbaar. Deze pilot is mogelijk gemaakt door de subsidie van de gemeente Cuijk en de Industriële Kring.

Tijdens een extra ingelaste vergadering hebben de ondernemers aangegeven de resultaten als zeer positief te ervaren en graag de verdere uitrol van parkmanagement willen continueren.

Bedrijvenpark De Beijerd

“Wij zijn erg trots dat wij het bedrijvenpark naar een hoger niveau kunnen tillen. Het is zeer waarschijnlijk dat in de toekomst ook andere bedrijvenparken in het Land van Cuijk en Noord-Limburg willen aansluiten, aldus dhr. Ted Langen, voorzitter BTV De Beijerd en ‘t Riet.

Ieder bedrijvenpark beschikt over een eigen vereniging (BTV) en de overkoepelende organisatie waar al deze zeven verenigingen onder vallen (HBTV) is ook erg content met deze eerste stappen in de realisatie van regionaal parkmanagement.

Concreet
Dankzij de nieuwe aanpak via parkmanagement op bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet ontstaat er een sterkere samenwerking tussen ondernemers en de gemeente Cuijk, verbetering van de openbare veiligheid, betere uitstraling van het park en meer aandacht voor ondernemersthema’s zoals ondermijning, cybercriminaliteiten en duurzaamheid. Dit alles leidt tot een aantrekkelijker ondernemingsklimaat.

Het Parkmanagement wordt uitgevoerd door Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO). DBO heeft als doel het op gang brengen en houden van een samenwerkingsproces tussen bedrijven, instellingen en overheden in het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Voor meer informatie over Stichting DBO en BTV De Beijerd en ‘t Riet bezoekt u de website: www.bedrijventerreinvereniging.nl 

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.