Bedrijven presentatie dag Duurzaam & Gezond op 15 april in Oploo!

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Met diverse lokale ondernemers word op zondag 15 april van 11:00-16:00 uur een bedrijvenpresentatie dag georganiseerd in en rondom het pand van Profile Marc Ermens. Deze gezellige en levendige dag staat in het teken van de thema’s DUURZAAM & GEZOND. In een compacte braderie stijl met koffie, hapjes gezond, een luchtkussen etc. kunt u in een gezellige sfeer in contact komen met lokale ondernemers en bezoekers. JK EV solutions is erbij als één van de deelnemende bedrijven.

JK EV solutions is sinds 2012 leverancier van een compleet aanbod aan laadpalen, laadstations, mobiele laders, laadkabels en toebehoren voor het opladen van accu’s in elektrische voertuigen. Als leverancier van laadoplossingen gefabriceerd door Ratio, ICU en DIC levert JK EV solutions kwalitatief hoogwaardige laadoplossingen geschikt voor het opladen van elektrische en hybride plug-in auto’s en motoren.

Doordat niet ieders wensen en ieders (parkeer)situatie hetzelfde zijn, nemen wij graag uw gewenste laadoplossing door en geven wij advies op maat. Alle laadoplossingen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat altijd de gewenste totaaloplossing wordt aangeboden voor het opladen van uw voertuig. Wij bieden voor elk type auto of motor een passende laadoplossing aan of u nu een thuislader wenst, een laadstation op bedrijfslocatie of mogelijkheden om aan publieke laadpalen te laden.

Met advies, digitale schouwing of afspraak op locatie, levering en installatie op maat (inclusief eventuele aanpassingen in bekabeling en meterkast door erkende installateurs), kunnen de EV specialisten van het JK team de gewenste laadoplossing voor thuis en op het werk realiseren door heel Nederland.

Graag maken wij kennis met u op zondag 15 april tijdens de gezellige bedrijvenpresentatie Duurzaam & Gezond in Oploo. Wij zullen er zijn, u ook?

 

JK EV solutions, uw EV oplaad kennis!

Van Steenhuijsstraat 35 | 5841 AG  Oploo
Krommehoekstraat 19 | 6641 KR  Beuningen

088 77 30 180 | info@JK-evsolutions.nl
www.JK-evsolutions.nl | LinkedIn | Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.