Bedrijfswagens onderhouden tijdens de vakantieperiode

Speciale onderhoudsactie voor bedrijfswagens tijdens de vakantieperiode bij bedrijfswagenspecialist, Jos Bonger uit Oeffelt.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Bedrijfswagens onderhoudenOEFFELT – Steeds meer bedrijven laten hun bedrijfswagens onderhouden tijdens de vakantieperiode. Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers uit Oeffelt legt uit waarom de vakantieperiode bij uitstek hét moment is, om bedrijfswagens te onderhouden.

Ondernemers die gebruik willen maken van onze onderhoudsactie tijdens de vakantieperiode kunnen bij ons langskomen of een afspraak maken. Dit geldt ook voor de vakantiecheck. Voordat mensen op vakantie gaan, is het altijd verstandig om de auto op een aantal cruciale punten te controleren.

De bandencheck

Check altijd of de bandenspanning de juiste luchtdruk heeft, want meestal wordt de auto zwaarder belast door de vakantiebagage. Het profiel van de banden dient meer dan drie millimeter diep te zijn. Vergeet hierbij ook het reservewiel niet te controleren. Rijden met een reserveband die te weinig luchtdruk of profiel heeft, is levensgevaarlijk. Kom bij twijfel gerust bij ons langs voor alle zekerheid.

Lampen en vloeistoffen

Bij nieuwere auto’s krijg je vaak een melding op het dashboard, als er een lampje kapot gaat of dat er vloeistof tekort dreigt. Dat is heel handig, maar de techniek is nog niet zover om het aantal reservelampjes en de vloeistofvoorraad voor u bij te houden.  Controleer altijd of u voldoende reservelampjes heeft en of er genoeg vloeistof in de reservoirs zitten. Ook hier geldt, kom voor de zekerheid gerust bij ons langs, want wij hebben alle lampen en vloeistoffen voor uw auto op voorraad.

Bedrijfswagens onderhouden

De vakantieperiode is bij uitstek de gelegenheid om uw bedrijfswagen te laten onderhouden. Omdat de wagens tijdens de vakantie toch niet gebruikt worden, kunnen wij het onderhoud rustig inplannen en uitvoeren. Op voorhand controleren wij alle bedrijfswagen op bepaalde gebreken, zodat u na uw vakantie, niet voor dure verrassingen komt te staan. Bovendien staan uw bedrijfswagens veilig op ons terrein.

Of het nu gaat om één bedrijfswagen of honderd stuks, wij onderhouden alle aantallen, merken en type bedrijfswagens. Ongeacht de leeftijd. Wij zijn niet voor niets, de Bedrijfswagenspecialist.

Locatie: Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers
Adres : Veerweg 3
Postcode : 5441 PL Oeffelt

Telefoon : 0485-362688

E-mail : info@josbongers.nl
Website : www.josbongers.nl

Lees hier meer artikelen over de Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.