Bedrijfswagen Specialist Jos Bongers heeft een duurzaam automotive bedrijf

BEZOEK STAND 14 VAN BEDRIJFSWAGEN SPECIALIST JOS BONGERS OP DE MAASVALLEI BUSINESS BEURS BOXMEER 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

duurzaam automotive bedrijfOEFFELT – Bedrijfswagen specialist Jos Bongers heeft een duurzaam automotive bedrijf. “Al jaren zijn wij in het bezit van duurzame erkenningen, certificaten en benoemingen.” Zegt eigenaar Jos Bongers.  Denk bijvoorbeeld maar eens aan het milieuvriendelijk afvoeren van vloeistoffen, autobanden en afvalmaterialen, want daar hebben we zelfs een groencertificaat voor.

Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen, cursussen en informatieavonden om hun kennis bij te schaven op verschillende gebieden binnen de automotive branche. Zodoende kunnen wij bijvoorbeeld ook het onderhoud doen aan elektrische en hybride auto’s. Deze technologie ontwikkelt zich in sneltreinvaart, dus om onze kwaliteit te waarborgen houden we alle ontwikkelingen en vaardigheden netjes bij. Goede scholing voor onze medewerkers zie ik ook absoluut als een duurzame investering voor de toekomst.

In de loop der jaren heb ik ook een duurzaam netwerk opgebouwd van zowel ondernemers binnen als buiten de regio. Zo ben ik al jaren lid van de OSRN, Ondernemersvereniging Oeffelt, en natuurlijk Maasvallei.Net. Daarnaast bezoek ik ook de ondernemersbijeenkomsten van de Bovag en Bosch Car Service, want die zijn ook altijd heel interessant en leerzaam.

duurzaam automotive bedrijf

Tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018 hoop ik nieuwe contacten op te doen, maar ook ondernemers te spreken die ik wel ken van gezicht en nog nooit gesproken heb. Daarnaast sta ik graag op deze beurs om onze positie als bedrijfswagenspecialist verder uit te bouwen in de regio, want we groeien nog steeds als bedrijf. Wij staan op stand nummer 14, dus wees welkom.

“Als we de jaren optellen, zijn we ruim 34 jaar actief in de regio Land van Cuijk, Boxmeer en Maasduinen. Dat is een lange tijd en door degelijkheid, betrouwbaarheid en altijd goede service te bieden en te blijven investeren in de regio, hebben we dit allemaal kunnen bereiken. Garantie, service, prijs-kwaliteit, allemaal punten waar we graag ons uiterste best voor doen. We zijn dan ook full-service; inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeafwikkeling, APK-keuring, verkoopbemiddeling, autoruitschade en airco-onderhoud. Juist omdat we full-service zijn kunnen we u dit alles ook garanderen.”

Locatie: Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers
Adres : Veerweg 3
Postcode : 5441 PL Oeffelt

Telefoon : 0485-362688

E-mail : info@josbongers.nl
Website : www.josbongers.nl

Lees hier meer artikelen over de Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.