Bedrijfsmakelaar voor een uur

Bespaar duizenden euro's aan onnodige Makelaarscourtage

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BedrijfsmakelaarUTRECHT – BOXMEER – De Bedrijfsmakelaar voor een uur levert landelijk full-service diensten op het gebied van onroerend goed. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, huur, verhuur of bemiddeling, de Bedrijfsmakelaar voor een uur, regelt het allemaal voor een vaste lage prijs.

Martien Jansen
De bedrijfsmakelaar voor de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland is de heer Martien Jansen. Martien is gepokt en gemazeld in de regio Boxmeer en heeft zich in 2012 aangesloten als franchise makelaar, bij het landelijk opererende kantoor Aanhuurmakelaar.

De slogan van het bedrijf luidt, “Bespaar duizenden euro’s aan onnodige makelaarscourtage”.

Vaste lage prijs
Een nieuwe vorm van makelaarsactiviteiten waarbij het bedrijf presentatiepakketten biedt voor de marketing op de Funda website voor een vaste lage prijs. Ook worden de onderhandelingen en overeenkomsten tussen partijen voor zo’n zelfde vaste lage prijs aangeboden. Op deze manier staat de klant achteraf nooit voor verrassingen en weet vooraf altijd waar die aan toe is. Ook de bezichtigingen worden helder aangeboden voor een vaste prijs per bezichtiging.

Beroepsvereniging
Het bedrijf biedt op een eerlijke en transparante manier diensten aan, zodat alle betrokken partijen succesvol zaken kunnen doen met elkaar. Bedrijfsmakelaar voor een uur, is ook aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging Vastgoedpro, onder de handelsnaam Makelaar voor een uur. waar ruim 700 andere professionals bij zijn aangesloten.

Vastgoedpro
“Vastgoedpro gelooft in de regionale kracht van haar leden en ondersteunt deze ook. Dat betekent concreet dat Vastgoedpro niet vanuit de centrale organisatie alles regisseert, maar juist decentraal de professional wil laten excelleren. Daarom werkt Vastgoedpro met vakinhoudelijk adviseurs die in hun regio actief leden ondersteunen. Ook worden er jaarlijks veel diverse evenementen en bijeenkomsten ‘in de regio’ georganiseerd en ondersteunt het bureau haar leden op het gebied van regionale marketing.”

Maasvallei Bedrijven
Bedrijfsmakelaar voor een uur is onlangs nieuwspartner geworden bij Maasvallei Bedrijven, om meer in beeld te komen bij de bedrijven in de regio’s langs rivier de Maas.

Bedrijfsmakelaar voor een uurBedrijfsmakelaar
De heer Martien Jansen

Maliebaan 24
3581 CP Utrecht

Telefoon : 088-2264887
Martien Mobiel : 06-53928294

Website : www.bedrijfs-makelaarvooreenuur.nl
E-mail : martien@makelaarvooreenuur.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.