Bedrijfskleding nodig? Bij MIPA Bedrijfskleding uit Sambeek slaagt u zeker weten

Bedrijfskleding nodig? Denk dan aan Mipa uit Sambeek.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Bedrijfskleding nodigSAMBEEK – Bedrijfskleding nodig? – Het Sambeekse bedrijf MIPA Bedrijfskleding is in 1994 opgericht en in de loop der jaren uitgegroeid tot totaalleverancier en maatwerkspecialist op het gebied van onder andere werkkleding, zorgkleding en veiligheidsschoenen. Het woord ‘maatwerk’ wordt veel gebruikt, echter beschikt MIPA naast een volledig, uitgebreid en compleet assortiment ook over een eigen naaiatelier.De fysieke winkel van MIPA aan de Grotestraat 18 in Sambeek is voor iedereen geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 18:00 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 16:00 uur. Het team van deskundige medewerkers helpt u graag bij het vinden van de juiste bedrijfskleding.

MIPA levert eigentijdse bedrijfskleding voor de horeca, industrie, bouw, pharmaceutische industrie, health, food, agrarische sector, gezondheidszorg en praktisch voor alle branches, sectoren en specialisme. Denk ook aan bakkers, tandartsen, chirurgen en bijvoorbeeld ook laboratoriummedewerkers. Kortom, bedrijfskleding voor alle beroepen en beroepsgroepen.

Bedrijfskleding nodig

 

MIPA heeft praktische alles op voorraad in de winkel dus voor passende bedrijfskleding slaagt u zeker weten. Bovendien draagt MIPA bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, door ook merken te leveren die het label Fair Wear Foundation dragen.

Bedrijfskleding nodig

“Schoenen van maat 36 t/m maat 52 zijn direct uit voorraad leverbaar bij MIPA.”

Bekijk alle bekende en gerenomeerde merken die MIPA voert op de website www.mipabedrijfskleding.nl.

Juist omdat MIPA zo geworteld in de regio, heeft het bedrijf ook de aansluiting gezocht bij de Maasvallei Bedrijven om kennis en informatie uit te wisselen met de andere ondernemers en bedrijven. Neem gerust contact met op, of loop een keer vrijblijvend bij MIPA binnen om kennis te maken met MIPA Bedrijfskleding.

Bedrijfskleding nodig?

MIPA Bedrijfskledingmipa-bedrijfs-logo-bedrijfskleding-veiligheidskleding-marcel-ermers-grotestraat-8-5836-ae-sambeek-maasvallei-netwerk-1
Grotestraat 18
5836 AE Sambeek

Telefoon : 0485-520021

E-mail : info@mipabedrijfskleding.nl
Website : www.mipabedrijfskleding.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.