Barista Dennis Bonneveld van Carry’s Coffee uit Cuijk aan het woord over koffie

CUIJK – De 41 jarige Dennis Bonneveld heeft van zijn passie, zijn beroep kunnen maken als mobiele barista op locatie voor evenementen, congressen, vergaderingen, open dagen, klantendagen, productpresentaties, feesten en partijen.

Dennis is geboren en getogen in Amsterdam en heeft tien jaar geleden de liefde van zijn leven “Caroline” gevonden in het Land van Cuijk.

Een barista is iemand die van het koffie bereiden zijn vak heeft gemaakt. Er zijn vijf belangrijke factoren die nodig zijn om de kwaliteit van de koffie helemaal tot zijn recht te laten komen. De kwaliteit van het espresso apparaat, de koffiebonen, de bonen maler, het onderhoud van het apparaat en als kers op de taart, de hand van de barista.

“Als Dennis goed op dreef is, produceert de barista meer dan 100 koppen koffie van de hoogste kwaliteit per uur.”

Voor de kwalificaties beschikt Dennis over het officiële SCA Foundation-certificaat en het SCA Intermediate-certificaat. Binnenkort wordt dit aangevuld met het SCA Professional-certificaat.

 

Naast zijn werkzaamheden als mobiele barista op locatie, verzorgt Dennis ook een hele interessante barista training voor Horeca Medewerkers en een workshop koffiezetmethoden. Vooral gezellig tijdens teamuitjes, personeelsfeestjes e.d.

Iedereen die meer wil weten over de optimale beleving van koffie, doet er goed aan om eerst contact met Carry’s Coffee op te nemen.

Carry’s Coffee
Dennis Bonneveld
Telefoon : 06-50402074

E-mail : info@carryscoffee.nl
Website : www.carryscoffee.nl
Facebook : Carry’s Coffee

Print Friendly, PDF & Email